The Van Kotka

Ostopäätös värikärri ”The Vanistä” tehtiin ex tempore tuopin äärellä. Huutokaupasta ostettu torivaunu sai muodonmuutoksen koronakesän 2020 lopussa. Kolmen vahvan kokemuksen omaavan kokin haave omasta yrityksestä konkretisoitui koronan ja lomautusten myötä; oli aika tehdä jotain uutta, ja vaunun ympärille alettiin luomaan yritystä.

The Vanin tarkoituksena on muuttaa käsitystä katuruuasta sekä luoda uutta ruokakulttuuria Kotkaan. Ihmisten kohtaamisen kautta he haluavat toteuttaa uusia makuelämyksiä erilaisten katuruokien kautta. The Vanin porukalla on alusta saakka ollut vahva luotto omaan visioon. He haluavat tuoda markkinoille jotain, missä yhdistyy katuruuan kepeys sekä kokemuksemme tuoma tietotaito. Tuotteista nauttii sekä kulinaristi että vaatimattomampi herkkusuu – katuruoka on kaikille.

The Vanin tiimi koostuu kokeista, joiden kokemus on karttunut laadukkaiden mestareiden opeissa ympäri Suomen. Näkemystä on niin fine diningista kuin yökerhoelämästäkin. Laadukkaan katuruuan tarjoaminen pilke silmäkulmassa kiteyttää The Vanin päämäärän. Tuotteet tehdään käsityönä puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista; The Vanin keittiöllä leivotaan muun muassa burgereiden briossisämpylät itse. Uusia ideoita syntyy jatkuvasti humoristisen työotteen ja tuotekehityksen vuoropuhelun tuotteena.