Förälska dig i östkusten!

På resan längs östkusten hittar du äventyr till havs, vid forsar och på pittoreska gränder. Njut av hemtrevliga Lovisa, vandra runt i Kotkas prisbelönta parker och fascineras över Fredrikshamns tusentals berättelser. I Vederlax, Miehikkälä och Pyttis hittar du oändlig natur.

Här väntar på dig ett hörn av Finland som bebos av uthålliga och hjärtliga människor som under åren fått bevittna betydande epoker och historiska vändpunkter. Fästningarna, bunkrarna och bastionerna står kvar hundratals år efter händelserna som symboler på stora planer, ihärdighet och mod.

Hitta äventyret i östra Finska vikens vemodigt vackra skärgård. De mångformiga öarna är alla olika. Havet är synonymt med äventyr, känsla av frihet och oändlighet.

Se på Kymmene älvs säreget slingrande förgreningar och deltan på din karta. De är naturens unika konstverk! Hänförs av den dånande forsen. Stanna upp för att lyssna på vattnets brus. Vattenmassorna väller fram med enorm kraft. Beundra naturen, dess rikedom och storslagenhet.

På östkusten tar upptäcktsfärden aldrig slut!

Boka upplevelserna för din resa i vår webbutik!

Boka här

Axplock från bloggen

Följ oss på Instagram

<script>