Näillä vinkeillä pääsiäinen ei ole tylsiäinen

Kevät keikkuen tulevi ja käsillä olisi kokonaiset neljä päivää aikaa tehdä jotain kivaa vaikka yhdessä perheen, ystävän tai kumppanin kanssa. Olisiko se jotain leppoisaa fiilistelyä, ulkoilua vai uskaliasta heittäytymistä? Tässä vinkit!

1. Aeronautica Arena

Aloitetaan uskaliaasta heittäytymisestä. Aeronautica Arenalla pääset kokeilemaan lentämistä ja surffaamista – ja usko pois, Aeronautican osaavan henkilökunnan käsissä nämä käy vaikka alakoululaisille. Sinusta ja seurueestasi huolehditaan hyvin ja saatte uusia kokemuksia. Saman katon alla nautitte herkullisen lounaan, ja Kotkan ja Loviisan nähtävyyksiin ja palveluihin on vain lyhyt ajomatka. Pyhtään Aeronautica on vain noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

2. Patikointia kevääseen heräävässä luonnossa

Joko olet käynyt Strömforsin ruukin kuvauksellisissa maisemissa? Kevääseen heräävä luonto kutsuu patikoimaan, makkaran grillaukseen ja vaahtokarkin paahtamiseen Kukuljärven laavulla upeissa maisemissa. Rentoudu päivän jälkeen Strömfors Hyvinvoinnin jurttasaunassa ja paljussa tai Strömfors Bed & Bistron lakanoissa. Jos ja kun näistä maisemista ei malta kotiin lähteä, löytyy lyhyen ajomatkan päästä Valkmusan kansallispuisto, Kymijoen kuohut, Loviisan kahvilat ja näyttelyt sekä Kotkan ja Haminan nähtävyydet ja palvelut.

3. Hamina Haltuun

Superherttainen Hamina sulattaa sydämet. Kevätauringossa Hamina otetaan haltuun pyörän selästä ja pyörän voit vuokrata paikan päältä. Hamina Haltuun -pyöräilyreitillä viihtyvät sekä aikuiset että lapset ja sen ehdoton must on lintutorni Hamina Campingiltä keskustaa kohti edetessä. Nyt on vuoden paras aika tarkkailla muuttolintuja ja Itäinen Suomenlahti on koko Euroopan parhain paikka siihen. Paikalla on yleensä lukuisa joukko pitkän linjan harrastajia, joilta voit aina oppia jotain uutta. Hamina ja lähialueet tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia sekä pitkän matkan maastopyöräilijöille, että leppoisasta kaupunkipyöräilystä nauttiville. Kurkkaa kaikki reitit ja vuokrauspisteet pyöräilysivustoltamme. Yöksi voit kellahtaa SpaHotel Haminan lakanoihin. Huoneen hintaan kuuluu pulikointi yhdyskäytävän päässä sijaitsevan Linnoituksen uimahallin sisä- ja ulkoaltaissa.

4. Suomen parasta olutta ja tattirisottoa

Vai saisiko olla elämysmatka Virolahden Ravijärven kylässä sijaitsevaan maatilapanimoon, jossa tänä pääsiäisenä tarjoillaan karitsaa ja tattirisottoa kera maan parhaiden oluiden? Takatalo & Tompuri -tilalla käytetään sekä kotimaassa että kansainvälisesti palkittujen Kaski-oluiden valmistukseen omalla tilalla viljeltyä mallasohraa ja kauraa sekä oman kaivon vettä. Ennen herkutteluun heittäytymistä, voit hakea ruokahalua vaikkapa legendaariselta Salpapolulta, joka sopii sekä pyöräilyyn, että patikoimiseen.

Ja missäkö yöpyä tai syödä? Katso vinkkimme Syö & Juo sekä Majoitu-sivuilta.

Lämpimästi tervetuloa Loviisan, Kotkan ja Haminan seudulle!