Kaakkoiskulman merellinen Virolahti

Virolahdella nautit merellisistä maisemista, mutta myös maaseudun rauhasta ja metsäpoluista. Venäjän rajan ja Itäiseen Suomenlahteen rajautuva maamme kaakkoisin kolkka pursuaa historian tarinoita keisarillisista seikkailuista, mutta on myös täydellinen paikka ottaa rennosti ja rauhoittua.

Klamilan Satama

Kesäpäivä Klamilan satamassa pitää sisällään hyvää ruokaa, rentoa satamatunnelmaa ja kimaltelevan merimaiseman. Bistro & Bar Potkurin terassilla vierähtää tovi jos toinenkin herkullisten ruokien ja raikkaiden juomien äärellä. Toripäivinä käykin sitten kuhina ja esiintyjiäkin täällä nähdään aina silloin tällöin.

Klamilan satama

Harjun Hovi

Harjun Hovi on upea keidas keskellä kaakon sykähdyttävän kaunista maalaismaisemaa. Hovin tiluksilla pääset suomenhevosen selkään, kalliolaskeutumaan Vahtivuorella josta louhittiin panssariesteitä sota-aikaan, ulkoilemaan Salpalinjalla ja tutkimaan bunkkereita.

Harjun Hovi

Bunkkerimuseo

Virolahden Bunkkerimuseo on elämys! Tutki sodanaikaisia tykkejä ja panssariajoneuvoja, hiippaile yhdyshaudoissa ja kurki korsuihin. Museoalueen läpi kulkee kivipaaseista koottu panssarieste, jota voit ihailla vaikkapa museokahvilan terassilta. Salpalinjalle pääset täältä ulkoilemaan jalan tai fatbikellä. Laavunmuotoisessa rakennuksessa toimiva Green Belt -keskus perehdyttää sinut Virolahden historiaan ja ympäristönsuojeluun.

Bunkkerimuseo

Varaa matkallesi elämyksiä verkkokaupastamme

Varaa

Poimintoja blogistamme