Itärannikon uniikkeja elämyksiä

Etsitkö uniikkia majoituskohdetta? Uutta elämystä ja unohtumattomia hetkiä? Kenties haluaisit myös matkallasi pysähtyä nauttimaan ainutkertaisista makuelämyksistä ja sykähdyttävistä maisemista? Itärannikolla on sinulle kaikkea tätä ja vielä enemmän.

Suomen ensimmäinen ÖÖD merimaisemassa

Uusimpana ihanuutena Itärannikon elämysmajoitustarjonnassa komeilee Suomen ensimmäinen ÖÖD-elämysmajoitus Pyhtään Verssosaaressa, vain reilu tunti pääkaupunkiseudulta. Hiekkarannan tuntumassa, upeassa merimaisemassa valoisalla mäntykankaalla fiilistelet Marimekko-teemaisessa sisustuksessa, saunot puusaunassa ja rentoudut unohtaen arjen kiireet. Alati vaihtuva lumoava valo merimaisemassa tarjoaa silmän iloa vuorokauden ympäri, ja hyvin varusteltu, viihtyisä mökki sulkee myös tarvittaessa sisäänsä lepäämään.

Pyhtäällä ollessasi, käy ihastumassa keskiaikaiseen kivikirkkoon. Sen alkuperäiset seinämaalaukset hämmästyttävät aitoudellaan ja tarinallisuudellaan. Shoppaile Stockfors Coffee Roastersin kahvia ja piipahda Kulttuuritalolla lounaalla. Hurjapäille uniikkeja elämyksiä tarjoilee Aeronautica Arena. Koe tuulitunnelilento tai kokeile surffausta sisäaltaassa. Monipuolisessa aktiviteettitalossa löytyy monenlaista puuhaa adrenaliininjanoisille.

Vuoden 2024 kotimaan kohde Kaakonkulma

Joko kuulit muuten, että Mondo valitsi vuoden 2024 kotimaan kohteeksi Kaakonkulman? Meilläpä onkin sinulle ihan huippuvinkit Miehikkälään ja Virolahdelle ja sitä kaakommaksi ei tässä maassa pääse. Mondossakin ihasteltu Hauhian Myllyn Laawu tarjoaa sinulle täydellisen irrottautumisen arjesta maaseudun rauhassa, Vaalimaanjoen kumpuilevassa niittymaisemassa ja sen loputtoman pitkillä patikkapoluilla. Salpapolulle pääset ihan Laawun läheltä, valitset itsellesi sopivan reittipätkän ja navigoit Outdoor Active sovelluksen avulla takaisin elämysmajoitukseesi saunomaan ja rauhoittumaan.

Uniikit herkuttelukohteet Kaakonkulmalla sinun täytyy ehdottomasti kokea. Takatalo & Tompurin olut on valittu kahtena vuotena peräkkäin Suomen parhaaksi olueksi ja Virolahden Alku & Juuri -ravintolassa saat gourmet-herkkuja vatsantäydeltä, sillä siellä häärää taitavaakin taitavampi mestarikokki Teemu Suomalainen.

Kaakonkulmalta ei kannata lähteä pois ennen kuin on käynyt perehtymässä seudun historiaan sekä Miehikkälän Salpalinja-museossa että Virolahden Bunkkerimuseossa. Molemmissa on myös ulkonäyttelytila ja palveluja retkeilijöille. Piipahda myös Seppälän lammastilalla paijaamassa suloisia karitsoja ja shoppailemassa villatuotteita.

Julkkisluokan luksusta kera oman porealtaan

Viiden tähden lomakeskus Santalahti Resort Kotkan Mussalossa tarjoilee uniikkeja lomaelämyksiä jokaiseen makuun. Haluaisitko aktiiviloman lumikenkäillen, hiihtäen ja mökkeillen? Vai superromanttista luksusta julkkistyyliin Santa Glass Villassa, jonka terassilta ihailet merimaisemia omasta porealtaasta? Santalahdessa kannattaa ehdottomasti patikoida niemen kärkeä kiertävät luontopolut. Siirtolohkareiden ja käkkärämäntyjen välistä pilkottavat talviset auringonlaskut ovat vertaansa vailla.

Vieläkö kaipaat lisää vinkkejä ainutkertaisiin kokemuksiin Itärannikolla? Kurkkaa kaikki elämysmajoituskohteemme, paikalliset panimot ja seudulle ominaiset ravintolaelämykset teemasivuiltamme.

Lämpimästi tervetuloa löytöretkeilijän Itärannikolle!