Ravintola Alku & Juuri

Ravintola Alku & Juuri on Virolahdella Tiilikkalan kylässä sijaitseva Ravintola. Se tarjoaa rennolla mutta ammattitaitoisella otteella valmistettua ruokaa luonnon keskellä maalaismaisemassa ja entisessä navetassa. Ravintola palvelee talvi- ja kevätaikaan perjantaisin ja lauantaisin klo 16.00 – 23.00. Ravintola suosittelee ruokailuun pöytävarausta etukäteen, mutta baarin laadukkaat cocktailit ja viinit pääset nauttimaan aina ilman varausta. ”Meille Fine Dining on Fun Dining”

Ravintola sopii erinomaisesti myös erilaisten yksityistilaisuuksien viettoon. Esimerkiksi. häät, yrityksien tyky päivät, kokoukset, tai vaikka illanvietot kaveriporukalla saunomisineen. Ravintolan sisätilat kattavat 6-80 henkilön ryhmät, sekä kesäaikaan jopa 150-hengen tilaukset. Ravintolaa ympäröi myös Golf-kenttä Kaakon Golf. Ryhmille ravintolasta on saatavilla myös paikallisia makuja esittelevä Kymenlaakso-menu.

Ravintola Alku & Juuri tarjoaa Fun Dining-illallisen rauhallisessa maaseudun tunnelmassa. Katso tarkemmat tiedot ravintolan omilta kotisivuilta, ja Facebookista.