Seppälän lammastila

Seppälän lammastila ja lomalaidun sijaitsevat 72 kilometriä pitkän Salpalinja-pyöräilyreitin varrella kaakkoisrajan liepeillä upeissa metsä-, pelto ja järvimaisemissa. Lomalaitumella seurueesi voi avustaa lampaiden hoitamisessa ja rapsuttamisessa, kurvata ostoksille 10 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevaan Zsar-kauppakeskukseen, soudella lähijärvillä oppaamme kanssa tai vaeltaa Salpalinjan bunkkereiden kätköissä.

Lomalaitumen keskipiste on majoitustilana toimiva omakotitalo, jonka saat kokonaan omaan käyttöösi. Talossa on 4 makuuhuonetta ja sinne majoittuu mukavasti 8-10 henkilön seurue. Ja jos teitä on suurempi ryhmä, pihapiirissä oleva mökki tarjoaa kesäaikana majoitustilaa lisäksi viidelle henkilölle. Pihapiiriä ympäröi lammaslaidun, jossa kesä-syyskuussa laiduntaa kymmeniä suomenlampaita. Annamme halutessasi valmennusta niin lampaiden rapsutteluun kuin niiden laidunkäyttäytymisen seurantaan ja siihen osallistumiseen. Lomalaitumella vietetty loma voi siis olla myös paimenloma. Ja jotta ehdit rentoutua ja rasittua perusteellisesti, meillä majoitutaan mieluiten vähintään kolmeksi vuorokaudeksi.

Majoitustilojen lisäksi pihapiiriin valmistuu kevään 2022 aikana grilli- ja paljukatos. Elämyspäivän jälkeen pääset rentoutumaan lämpimän paljuun ja kuumien grilliherkkujen pariin.