Visit Kotka-Hamina mukana Matkamessuilla 2024

Visit Kotka-Hamina on näyttävästi mukana vuoden 2024 Matkamessuilla Helsingissä. Osastonäkyvyyden lisäksi Itärannikon matkailuvinkkejä kerrotaan ammattilaistapahtumissa ja messuohjelmaan sisältyvissä esityksissä.

Torstaina 19.1.24 käynnistyvillä Pohjois-Euroopan suurimmilla Matkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa Itärannikon matkailu on näyttävästi esillä. Läpi viikonlopun kestävä Suomen suurin matkailualan tapahtuma on aiempina vuosina kerännyt osastoilleen jopa yli 50 000 kuluttajavierasta ja 15 000 matkailualan ammattilaista.

Visit Kotka-Haminan osasto 6h30 on helposti löydettävissä Löytöretkeilijän Itärannikko -kyltin avulla. Messuvieraat saavat osastolta kaikki parhaat vinkit Itärannikolle, esitteitä ja tyylikkään Visit Kotka-Hamina kassin. Visit Kotka-Haminan matkailutiimin lisäksi mukana ovat Haminan ja Loviisan edustajat kertomassa Hamina Festivals -tapahtumista ja Loviisan tarjonnasta. Lisäksi matkakohteita etsivät messuvieraat pääsevät pyöräyttämään onnenpyörää ja osallistumaan elämysloma-arvontaan Suomen ainoassa ÖÖD-majoituksessa Pyhtään Versso-saaressa. Perjantaina ja lauantaina osastolla esiintyy Kaartin soittokunnan jazztrio klo 12, 13.30 ja 15.

Visit Kotka-Haminan asiantuntijat esittelevät Itärannikon kohteita noin 20 kansainväliselle matkamyyjälle matkailun ammattilaisten Matka Workshop -myyntitapahtumassa keskiviikkona 17.1. ja torstaina 18.1. Kotimaisille ja kansainvälisille median edustajille ja sosiaalisen median vaikuttajille Itärannikkoa esitellään torstaina 18.1. Destination Breakfastilla klo 10 ja osastolla klo 14. Lisäksi messujen ohjelmaan sisältyy kaksi Itärannikkoa esittelevää puheenvuoroa. Lauantaina Jasmin Hamid kertoo messuvieraille Itärannikon matkastaan klo 11.30 ja sunnuntaina Jenny Belitz-Henriksson klo 14.30.

Itärannikko tunnetaan kaksikielisen Loviisan hyggestä, Kotkan palkituista puistoista ja Haminan tuhansista tarinoista. Loputtomasti luontoa tarjoavat Virolahti, Miehikkälä ja Pyhtää. Kaihoisan kauniissa Itäisen Suomenlahden saaristossa seikkaillaan saarilla, joista jokainen on omanlaisensa. Kesällä 2023 puhelinvapaa Ulko-Tammion saari tuli kansainvälisen median kautta tunnetuksi kaikkialla maailmassa. Lisäksi monihaaraisella Kymijoella melotaan, pyöräillään ja kalastetaan kosken pauhussa ja upeassa erämaaluonnossa, vain tunti pääkaupunkiseudulta.

Messuja odotellessa tutustu matkakohteisiimme verkkosivuillamme ja osastopiirroksiin kuvapankissamme.

Lämpimästi tervetuloa löytöretkeilijän Itärannikolle! Nähdään messuilla!