Kymijoen suistot ja haarat

Saisiko olla rauhaa erämaan autiudessa, seikkailuja luonnon helmassa, kalastusta tai vesiurheilua? Ehkä ihan kaikkea?

Historian merkittäviä käänteitä todistanut Kymijoki virtaa ainutlaatuisen alueemme läpi mereen viiden joenhaaran voimin. Jokaisella jokihaaralla on omanlaisena suisto, joka tarjoaa upeat puitteet mieleenpainuville luontokokemuksille.

Koskenlasku

Etsitkö huikeita kokemuksia, jotka muistat loppuelämäsi? Koskenlasku on sellainen. Se on paitsi vauhdikasta myös hauskaa. Luonto on niin läsnä, että siitä
voi vain yksinkertaisesti nauttia. Tunnelmallinen ruokailu, sauna ja palju kruunaavat koskiseikkailun.

Koskenlasku

Melonta

Lähde melontaseikkailuun vaikka Kuovinkallion laavulta ja melo Kymijoen Hirvikoskenhaaraa pitkin Hirvivuolteelle. Tai hyppää kajakkiin Strömforsin ruukista ja nautiskele melontareiteistä pitkin Suomen Amazonia. Välineet voit vuokrata paikanpäältä.

Melonta

Jokikalastus

Kymijoki on parhaimpia lohijokia Etelä-Suomessa. Varaa mukaan eräopas, joka on erikoistunut kalastukseen niin saalis syö suuremmalla todennäköisyydellä. Kalastusreissu on monelle elämän ikimuistoisimpia kokemuksia.

Kalastus

Kesyttömät kosket kiehtovat matkailijaa monimuotoisuudellaan. Luonto on luonut niistä uniikin taideteoksen. Koskille pääset pyörällä, meloen ja patikoiden. Anna kosken pauhun huumaannuttaa. Pysähdy kuuntelemaan sen kuohuja. Vesimassan vellonnassa on valtava voima. Ihaile luontoa, sen rikkautta ja jylhää ulkomuotoa.

Varaa matkallesi elämyksiä verkkokaupastamme

Varaa

Poimintoja blogistamme