Talviloma Itärannikolla

Joko sinä olet kokenut ihanan Itärannikon talviset lomakohteet? Vielä ehdit buukata itsellesi unohtumattoman talviloman löytöretkeilijän Itärannikolla! Tässä ykkösvinkkimme tunnelmalliseen ja ainutkertaiseen talvilomaan.

Historian Haminaa ja ihana SpaHotel

Hurmaava Hamina ottaa sinut syleilyysi historiallisilla kulmillaan ja lämpöisillä altaillaan. SpaHotel Hamina sijaitsee ihan kaupungin keskustassa ja kadun yli pääset näppärästi tunnelmia pitkin pulikoimaan Linnoituksen Uimahalliin ilman lisämaksua.

Maailmanluokan pikkukaupungissa ihastut historiallisiin rakennuksiin, monipuolisiin museoihin, tuhansiin tarinoihin, hurmaaviin kahviloihin ja idylliseen maaseutuun. Piipahda moikkaamassa Merikeinun Alpakoita, laskettele tai lautaile Uuperinrinteillä ja koe ainutkertainen Linnoituspolku.

Talvisia puuhia ja mökkitunnelmaa

Vai tahtoisitko mieluummin mökkeilemään? Haluaisitko meren, järven tai joen rantaan vai kenties metsän siimekseen? Pelkkä ajatuskin lempeästä takkatulesta ja saunan lämmöstä saa kenet tahansa lomamoodiin.

Kymijoen varrella mökkeilet upeassa koskimaisemassa esimerkiksi Erämyksen koskitilalla tai Villa Mariannessa. Suomen Kotterian mökkejä löydät niin ikään Kymijoen varrelta, mutta myös legendaariselta Tiutisen saarelta Kotkasta. Kotkan Santalahti Resortin, Pyhtään vuokramökkien ja Loviisassa sijaitsevan Rönnäsin mökkitarjonnasta löytyy myös mukavaa majoitusta talvilomalaisille. Eikä tässä vielä läheskään kaikki, sillä Itärannikon mökkivalikoimasta löydät taatusti omasi.

Jos kävisi niin onnekkaasti että akut on ladattu jo puolessa välissä talvilomaviikkoa, tekemistä seudulta kyllä riittää. Pyhtään Aeronautica Arena kävelymatkan päässä Suomen Kotterian Pyhtään mökeistä. Siellä pääset valmiiseen pöytään, kokeilet surffausta sisäaltaassa tai vaikkapa tuulitunnelia. Pienen ajomatkan päässä ulkoilet eteläisen Suomen laajimmilla suoalueilla Valkmusan kansallispuistossa eikä kuvan kaunis Strömforsin ruukkikaan ole kaukana. Santalahdessa patikoit luontopoluilla ja lumikenkäilet vuokravälineillä. Kaikkialla Itärannikolla pääset hiihtoladuille puhtaaseen luontoon. Pyhtään ja Kotkan latutilannetta voit seurata Facebook-ryhmässä.

Kaupunkiloma merimaisemissa

Joko sinä tunnet Kotkansaaren kohteet? Palkitut puistot, laatunäyttelyt, teatteri- ja konserttielämykset? Ota tukikohdaksesi vaikkapa Sokos Hotel Seurahuone Kotkansaaren ytimessä ja valloita koko Itärannikko talvilomallasi. Ihastu Merikeskus Vellamon upeisiin näyttelyihin ja Akvaariotalo Maretariumin seurallisiin kaloihin. Shoppaile Kauppakeskus Pasaatissa ja löydä kaikki saaren upeat muraalit.

Itärannikon kohteet sijaitsevat maksimissaan vain tunnin ajomatkan päässä toisistaan, joten kaikki kohteemme ovat näppärästi ulottuvillasi talvilomasi iloksi.

Nähdään löytöretkeilijän Itärannikolla!