Maretarium

Maretarium
Maretarium

Maretarium on suomalaisten kalojen luonnonmukainen akvaario. Eri kalalajeja ja vesien pieneläimiä voit nähdä yli 60 erilaista. Akvaariokierroksen ohessa voit tutustua luontokuvanäyttelyyn, katsella luontofilmejä, puuhailla luontokoulussa, lounastaa kahvilassa ja ostaa matkamuistot Meripuodista. Kesällä sukeltaja ruokkii Itämeri‐altaan kalat päivittäin klo 15.

Akvaariokäynti on viihtymistä, nauttimista ja oppimista koko perheelle.

Kolme faktaa Maretariumista:

  1. Maretariumissa tapaat suurimman osan noin 60 suomalaisesta kalalajista. Joistakin lajeista näet sekä pienet sintit että isot köriläät.Yhteensä Maretariumissa on noin 1700 yksilöä.
  2. Suurin Maretariumin 22 altaasta on sylinterimäinen Itämeri-allas. Sen vesitilavuus on puoli miljoonaa litraa ja vesisyvyys seitsemän metriä, mikä on sama kuin Suomen järvien keskisyvyys.
  3. Maretarium on kestävä ja vastuullinen matkailukohde ja sille on vuonna 2014 myönnetty WWF:n Panda-palkinto työstä suomalaisen vesiluonnon puolesta. Visit Finland on myöntänyt Maretariumille Sustainable Travel Finland -merkin osoituksena arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen.

Osta liput Maretariumiin verkkokaupastamme Visitkotkahamina.travel!

Lue lisää Maretariumista blogistamme!