Tervetuloa Asuntomessuille Loviisaan!

Liekö koskaan ollut näin loisteliasta asuntomessualuetta kuin Loviisan Kuningattarenrannassa. Tule Loviisaan 7.7.-6.8. ja pääset kiertämään nämä uniikit, merelliset kodit!

Kävelyetäisyydellä Loviisan vanhasta kaupungista ja keskustasta, Loviisanlahden pohjukassa lepäävistä laadukkaista kodeista katsellaan kaikista kimaltelevalle meren lahdelle ja idyllistä näkymää lahden toisella puolella, jossa uinuu Myllyharjua kohti kohoavat herttaiset Loviisan puutalokorttelit.

Loviisa on Itärannikon piilotettu helmi. Historialliset kodit, tunnelmalliset kadut, niiden kahvilat, putiikit ja puutarhat lumoavat vierailijan ja ennen kuin huomaatkaan, googlailet jo sopivaa asuntoa itsellesi Loviisasta.

Lempeästi luontoa ja luksusta

Asuntomessut Loviisassa tarjoavat täydellisen syyn vierailla tässä ihastuttavassa rannikkokaupungissa. Loviisanlahden länsipuolella koet vanhan kaupungin ja itäpuolella uuden upean asuntomessualueen lunastaessasi messuliput.

Kuningattarenrannassa tutustut muun muassa kelluvaan taloon, luksusvilloihin, moderniin venevajaan, retrohenkiseen design-kotiin, lomakohdetta muistuttaviin uima-allasnäkymiin, venenäyttelyyn, Loviisanlahden luontoon ja paikallisten yrittäjien tuotteisiin.

Katsasta kerrostalokodit, rivitalokodit ja uniikit omakotitalot, joista kaikista näkyy merelle, sekä kierrä kojut, joissa saat lisätietoa rakentamisesta, remppaamisesta, tonteista ja seudun nähtävyyksistä. Kuningattarenrannan kodeissa on panostettu viihtymiseen ja hyvinvointiin, mutta myös näppäriin ratkaisuihin etätyön yleistyttyä.

Makustele merellisiä maisemia

Upeaa Kuningattarenrantaa pääset katselemaan messulipuilla myös meren päältä, sillä Loviisanlahdelle yllä kulkee nyt ponttoonisilta, sekä kaksi pitkää laituria, tarjoillen ihastuttavia näkymiä sekä itäpuolen messualuetta että länsipuolen Laivasiltaa ja Loviisan puutalokortteleita kohti.

Siltaa pitkin pääsetkin näppärästi kokemaan Loviisan molemmin puolin lahtea samalla reissulla. Tutustu historialliseen Loviisaan opastetulla kierroksella ja jää yöksi Itärannikolle, jotta ehdit vielä lisää seuraavana päivänä.

Löydä upea Itärannikko

Loviisaan ajat vain noin tunnin pääkaupunkiseudulta. Itärannikolta sinulle avautuu löytöretkeilijän aarreaitta, kun jatkat Loviisan jälkeen vielä pienen matkan itää kohti.

Koe samalla reissulla Kotkan puistot, Itäisen Suomenlahden saaristokohteet, kuten esimerkiksi legendaarisen Pyhtään Kaunissaaren, Kymijoen kuohut, Haminan historiallisen ympyräkaupungin, Miehikkälän Salpalinja-museon, Virolahden Bunkkerimuseon, sekä lukuisat seudun pyöräily– ja melontareitteitit.

Lämpimästi tervetuloa Asuntomessuille Loviisaan, löytöretkeilijän Itärannikolle!