Tapahtumat

Kotkan Meripäivät ja Hamina Tattoo ovat eittämättä alueemme tunnetuimmat tapahtumat. Monille jokavuotisen ilon tarjoavat myös kierrokset vanhoissa taloissa ja puutarhoissa. Tarjoamme lisäksi paljon muuta: monipuolista teatteria, kevyttä ja klassisempaa musiikkia sekä kiinnostavaa taidetta. Tässä muutama ajankohtainen menovinkki ja tietoa vuoden ykköstapahtumista. Katso kaikki tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme. Löydät upotetun kalenterinäkymän sivun alaosasta.

Kotkan Meripäivät

Saavu Kotkaan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna juhlimaan legendaarisia Kotkan Meripäiviä. Suomen suurimpiin festivaaleihin lukeutuva Meripäivät käynnistyy perinteisesti näyttävällä avajaisparaatilla, jota seuraa vuosittain noin 30 000 katsojaa.

Kotkan Meripäivät

Hamina Festivals

Maailmanluokan pikkukaupunki Hamina järjestää ympäri vuoden huipputapahtumia historiallisen ympyräkaupungin uniikissa miljöössä. Hamina Tattoo, Hevoset Bastionissa, Valojen yö ja Linnoituksen Joulu – valitse suosikkisi tai koe ne kaikki!

Hamina Festivals

BlueBerry Day & Night

Tule mukaan nauttimaan elävästä musiikista, tunnelmista ja tarinoista helmikuussa Kotkan Kantasataman legendaariseen merimieskapakka Kairoon ja heinäkuussa Pyhtään Kaunissaareen.
BlueBerry Day & Night 2024

Osta pääsylippu Merikeskus Vellamon laatunäyttelyihin!

Osta pääsylippu Vellamoon

Kotkan Kaupunginteatteri

Mikä olisikaan elämyksellisempi kaupunkiloman huipennus kuin Kotkan kaupunginteatterin loistelias näytös. Varaa pian lippusi ettet jää ilman ja suunnittele jo nyt weekend getaway!

Kotkan Kaupunginteatteri

Loviisan Wanhat Talot

Rakastatko sisustamista ja vanhan vaalimista? Loviisassa pääset kurkistamaan yli satavuotiaisiin, rakkaudella rempattuihin koteihin kahdesti vuodessa.

Loviisan Wanhat Talot

Sunilan Aalto-kodit

Vieraile arkkitehtuurin ja designin mekassa, Kotkan Sunilassa, ja kurkista arkkitehtipariskunta Aino ja Alvar Aallon suunnittelemiin yksityiskoteihin elokuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävässä Sunilan Aalto-kodit -tapahtumassa.

Sunilan Aalto-kodit

Selaa tapahtumia tapahtumakalenteristamme

Selaa koko vuoden tapahtumia

Katso kaikki tapahtumat

Varaa elämyksiä matkallesi verkkokaupastamme

Varaa

Poimintoja blogistamme