Tapahtumat

Kotkan meripäivät ja Hamina Tattoo ovat eittämättä alueemme tunnetuimmat tapahtumat. Monille jokavuotisen ilon tarjoavat myös kierrokset vanhoissa taloissa ja puutarhoissa. Tarjoamme lisäksi paljon muuta: monipuolista teatteria, kevyttä ja klassisempaa musiikkia sekä kiinnostavaa taidetta. Kulttuuri menee tunteisiin!

Kotkan Meripäivät

Yksi maamme vanhimmista ja perinteikkäämmistä kesäfestivaaleista Kotkan Meripäivät viettää kesällä 2022 60-vuotisjuhliaan. Tule viihtymään, nauttimaan kesästä ja meren läheisyydestä rouheaan satamakaupunkiin!

Kotkan Meripäivät

Hamina Festivals

Haminan kesä täyttyy toinen toistaan upeammista tapahtumista. Hevoset Bastioinissa, Tove Jansson ja meri -näyttely ja tietysti Hamina Tattoo ovat kesän kohokohtia. Lisäksi löytyy mm. Mosna Blues, East Coast Festival ja Jukka Rintalan näyttely.

Hamina Festivals

Loviisan Avoimet Puutarhat ja Wanhat Talot

Loviisa hurmaa kesällä upeilla puutarhoillaan ja rakkaudella remontoiduilla, yli satavuotiailla taloillaan. Tule sinäkin nauttimaan merellisen ja idyllisen puutalokaupungin tunnelmasta sekä Loviisan Avoimet Puutarhat että Loviisan Wanhat Talot -tapahtumiin.

Kotkan Kaupunginteatterin The Addam's Family

Mikä olisikaan hauskempi halloween-tunnelmointi pimenevässä syyskuun illassa kuin Kotkan kaupunginteatterin The Addams Family -komediamusikaali. Varaa pian lippusi ettet jää ilman ja suunnittele jo nyt weekend getaway syyskuulle.

Kotkan Kaupunginteatteri

Selaa koko vuoden tapahtumakalenteria tästä.

Varaa elämyksiä matkallesi verkkokaupastamme

Varaa

Poimintoja blogistamme