Rakastu ja rakasta Kotkassa ❤️

Kaipaako talvesi ripauksen rakkautta? Tule Kotkaan Rakkausviikolle! Vain reilu tunti pääkaupunkiseudulta itään rakastat merikaupungin syleilyssä, upeiden auringonnousujen saarella.

Kotkassa vannotaan rakkauden, reiluuden ja rohkeuden nimeen, ja näitä arvoja juhlistetaan joka vuosi ystävänpäiväviikolla. Rakastu ja rakasta sinäkin Kotkassa 12.-18.2.!

Rakkausviikolla nautitaan hyvästä musiikista, ravintolaelämyksistä ja ilahduttavista teatteriesityksistä. Varaa aikaa myös Kaakkois-Suomen suurimmille Juhla- ja Häämessuille, joista pääset nauttimaan ilman pääsymaksua – ja ennen kaikkea kultasi kanssa kuherteluun.

Rakkausviikko tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua upeaan Kotkansaareen ja sen kulttuuritarjontaan. Nauti Kotkan kaupunginteatterin Kriisistä kriisiin Suomirockrevyy -esityksestä legendaarisessa Ravintola Kairossa ja uppoudu sodan ajan rakkaustarinoihin Nelosteatterin ”Kenttäpostirakkautta”-esityksessä. Rakkausviikon teatteritarjonnasta löytyy lisäksi ”Täydellinen lauantai” esityksen ensi-ilta Kotkan kaupunginteatterissa – tietysti Rakkausviikon täydellisenä lauantaina 17.2. – sekä ansaitut viisi tähteä Helsingin Sanomien kriitikolta napannut vierailuesitys Red Nose Companyn Babylon.

Malttamattomimmat pääsevät virittäytymään rakkaustunnelmaan jo perjantaina 9.2. Meriniemen pitsivillan nostalgisessa Jytä-diskossa, ja sunnuntaina Nelosteatterin ilmaisesityksessä ”Kotka, rakkaani”. Viikko tarjoaa monipuolisesti tekemistä ja koettavaa kuten esimerkiksi laskiaistiistain 13.2. rakkaustapahtuma Sapokan satamassa, kaveriselfieitä ja suklaasuukkoja Pasaatin kauppakeskuksessa, Rakkauslauluja kaupunginteatterilla sekä Ystävänpäivä-konsertti Merikeskus Vellamossa ystävänpäivänä 14.2. Katso Rakkausviikon tarkempi ohjelma Kotkan kaupungin sivuilta.

Kun kerran olet ihastuttavalla Itärannikolla, tutustu seudun nähtävyyksiin. Kierrä Merikeskus Vellamon laatunäyttelyissä ja ihastu suomalaiseen vesiluontoon Akvaariotalo Maretariumissa. Näissä molemmissa supersuosituissa vierailukohteissa on monenlaista ohjelmaa Rakkausviikon aikana ja molempien lahjapuodeista löydät uniikkeja matkamuistoja.

Ulkoiluun Kotkansaari tarjoaa mahtavat puitteet. Sen palkituissa puistoissa ja merimaisemissa ikuistat ikimuistoiset selfiet. Uskalikot pulahtavat avantoon Sapokan pienvenesatamassa tai Mansikkalahden uimarannalla. Huimapäät laskevat mäkeä Kumparepuistossa tai Uuperinrinteillä. Kulttuuria janoavat ihastuvat Kotkan Kaupunginteatterin ja Kymi Sinfoniettan mahtaviin teoksiin.

Missäpä sitten yöpyä tämän kaiken rakkauden ja ikimuistoisten elämysten keskellä? Jos haluat kulkea kävellen keskustassa, varaa yöpyminen esimerkiksi Sokos Hotel Seurahuoneelta, Hotelli Merikotkasta tai Gasthaus Vanhalta Merivartioasemalta. Jos haluat yhdistää kaupunkielämykseesi mökkeilyä merimaisemissa, buukkaa joko mökki tai luksusmajoitus omalla porealtaalla Santalahti Resortista.

Kylpylälomasta haaveileva pääsee polskimaan SpaHotel Haminan yöpymisen yhteydessä Linnoituksen Uimahallissa, ja samalla saat yhdistettyä historiallista Haminaa Kotkan lomaasi. Nämä kaksi ihastuttavaa kaupunkia sijaitsevat ihan kylki kyljessä. Katso kaikki vaihtoehdot yöpymiseen Majoitu-sivultamme. Vaihtoehtoja löytyy kaikkeen makuun!

Rakastu ja rakasta Kotkan Rakkausviikolla 12.-18.2.! Lue lisää Rakkausviikosta Kotkan kaupungin sivuilta, tutustu Itärannikon tapahtumakalenteriin ja varaa lomasi nyt!