Bongaa bussi ja voita!

Oletko jo bongannut hienon bussimme Helsingin kaduilta? Nyt pääkaupunkiseudulla kannattaa olla tarkkana, sillä meillä on käynnissä kilpailu, jossa voi voittaa elämysloman kuvauksellisella kaakkoisrannikollamme.

Bussin kyljissä komeilevat ykköskohteemme

  • Itäisen Suomenlahden suosituin matkakohde, sykähdyttävän kaunis Pyhtään Kaunissaari
  • Tunnelmallinen Strömforsin ruukkikylä Loviisan Ruotsinpyhtäällä sekä historiallinen ja ainutlaatuinen Haminan vanha kaupunki, joissa molemmissa järjestetään joulun alla kivoja tapahtumia
  • Suositut kaupunkikohteemme Kotkan Merikeskus Vellamo ja kotimaisten kalojen akvaariotalo Maretarium merellisellä Kotkansaarella Suomen palkituimpien puistojen, huippuravintoloiden ja kulttuurikohteiden naapurissa

Bussin takana sinua tervehtivät Merikeinun Alpakat -tilan Sulo ja Chanel Haminasta, ja karttapiirroksessa esillä ovat lisäksi mm. rajaseudun ykköselämys Salpalinja, joka kulkee kauniiden maaseutukuntien Miehikkälän ja Virolahden läpi, sekä Malmgårdin kartano ja Svartholman merilinnoitus Loviisassa.

Tämä HSL:n bussi kulkee reittiä numero 67. Nappaa kuva bussista, jaa se Instagramissa ja tägää @visitkotkahamina. Ota vaikkapa selfie oman suosikkikohteesi vierellä, kun bussi odottaa Rautatientorin terminaalissa lähtöä.

Voittaja julkaistaan 12.11. Instagramissa ja palkintona on hemmotteluviikonloppu kahdelle Kotkassa, Haminassa tai Loviisassa.

Käypä vielä Instagramissa kurkkaamassa kilpailun tarkat ohjeet ja osallistu!

👉 https://www.instagram.com/p/CVSjcpro78t/

Huomaathan, että osallistua voi ainoastaan Instagramissa.

Onnea kisaan! 👍