Asuntomessut Loviisassa messutarjoukset

Nappaa talteen messujen parhaat tarjoukset!

Loviisa emännöi Asuntomessuja tulevana kesänä 7.7.–6.8.2023. Messualueena toimii Loviisan Kuningattarenranta.

Tule löytämään uusia, inspiroivia ratkaisuja kodin suunnitteluun ja nauttimaan merellisestä tunnelmasta ja upeista maisemista!

Tältä sivulta löydät myyjien parhaat messutarjoukset muun muassa majoituksiin, aktiviteetteihin ja ravintoloihin liittyen. Tarjoukset ovat voimassa vain messujen ajan ja niitä on rajoitetusti – toimi siis pian!

Minigolf Happy Hour -50% aamulla ja illalla!

Minigolf Happy Hour Santalahti Resortissa

Minigolf merenrannalla -50%

Tule pelaamaan minigolfia Santalahti Resortiin messupäivän alkajaisiksi tai päätteeksi alennettuun hintaan. Minigolf Happy Hourista nautitaan joka päivä ennen klo 10 ja illalla klo 21 jälkeen, jolloin saat 50% alennuksen minigolfin hinnoista. Tervetuloa pelaamaan edullisesti valaistulle radalle merenrannalle koko perheen kesken!
Tarjous on voimassa vain paikan päällä Bistro Santalahdessa, joka sijaitsee Santalahti Resortissa osoitteessa Santalahdentie 150, Kotka.
Tarjous on voimassa vain asuntomessujen ajan 7.7.–6.8.2023.
Tutustu Santalahti Resortiin
navetta

Strömforsin Jurttasauna & majoitus Wanhan Navetan lomahuoneistossa

Yöpyminen lomahuoneistossa & jurttasaunaelämys

Strömforsin elämyksellinen Jurttasauna & majoittuminen Wanhan Navetan lomahuoneistossa on rentouttava kokemus, joka jää sielun sekä kehon muistiin! Strömfors sijaitsee ruukkikylän keskustassa, omassa rauhassaan. Nauti 1800-luvun rakennusten ilmapiiristä ja Strömforsin luontoaktiviteeteista, näyttelyistä sekä ravintoloiden tarjonnasta.
Koe ainutlaatuinen saunaelämys Strömforsin Jurttasaunan pehmeänkosteissa löylyissä. Saunasta voit pulahtaa Kymijokeen omalta laiturilta sekä viettää iltaa kauniissa pihapiirissä grillaten ja nauttien ruukin idyllistä. Palju, kajakit ja sup-laudat ovat varattavissa erilliseen hintaan. Majoittuminen Wanhan Navetan viihtyisässä lomahuoneistossa ja saunominen Jurttasaunassa rentouttaa kokonaisvaltaisesti!
  • Jurttasauna 2 h & majoitus 2 hlöä/vrk 235€ (norm.hinta 265).
  • Jurttasauna 2h & majoitus 4 hlöä/vrk 360€ (norm. hinta 400€)
Varaukset puhelimitse tai sähköpostilla. Ilmoita koodi MESSUTARJOUS. Tarjous on voimassa vain asuntomessujen ajan 7.7.–6.8.2023.
Tutustu Strömfors Hyvinvointiin
majatalo torppa

Majoitu mukavasti idyllisessä Majatalo Torpassa

Yöpyminen perhehuoneessa tai kahden hengen huoneessa keskellä rauhallisinta maalaismaisemaa

Voit valita kodikkaan kahden hengen huoneen tai tilavan perhehuoneen neljälle hengelle. Molemmat huoneet jakavat kaksi kylpyhuonetta toisen huoneen kanssa. Täydellinen majoitusvaihtoehto lapsiperheille tai ystäväporukoille!
Vieraamme voivat hyödyntää täysin varusteltua keittiötä, joka sijaitsee kätevästi alakerrassa. Aamiaismahdollisuus on tarjolla lisämaksusta 10 €.
Majatalo Torppa sijaitsee rauhallisella alueella, lähellä Kotkan kaupunkia, upeita ulkoilumaastoja ja Kymijokea.
  • Perhehuone neljälle henkilölle 110 € (norm. 130 €).
  • Kahden henkilön huone 90 € (norm. 110 €)
Hinnat sisältävät lakanat ja pyyhkeet. Tarjoamme mahdollisuuden lisävuoteisiin lisämaksusta.
Varaa majoitus soittamalla Pauliinalle 0400 500 022 tai sähköpostitse majatalo@majatalotorppa.com. Tarjous on voimassa vain asuntomessujen ajan 7.7.–6.8.2023.
Tutustu Majatalo Torppaan
pyhtään vuokramökit

Pyhtään vuokramökkien messumajoitus valitsemassasi mökissä

Mökkimajoitus asuntomessujen ajaksi alennettuun hintaan

Haluatko kokea mökkimajoituksen tunnelmaa asuntomessujen aikana? Varaa majoitus Pyhtään vuokramökeiltä ja saat 15% alennuksen, kun käytät varauksen yhteydessä koodia Asuntomessut2023 lisätietokentässä. Tarjoushinta ei sisällä lakanoita, pyyhkeitä eikä loppusiivouspalvelua.

Messutarjoushinnat ovat voimassa kaikissa mökeissämme. Esimerkiksi nyt saat viikonloppumajoituksen mökissä 19 tarjoushintaan 510€, normaalihinta 600€.

Muistathan, että tarjous koskee ainoastaan varauksia, jotka on tehty Pyhtään vuokramökkien verkkosivujen kautta. Booking.comin tai sähköpostin tai puhelimen kautta tehdyt varaukset eivät ole oikeutettuja alennukseen. Tarjous koskee vähintään 2 vuorokauden varauksia. Tarjous on voimassa vain asuntomessujen ajan 7.7.–6.8.2023.

Tutustu vuokramökkeihin

Keittolounas Malmgårdin kartanon pubissa

Herkuttele Malmgårdin kartanon historiallisessa miljöössä

Historiallinen Malmgårdin kartano Loviisassa on paitsi vaikuttava, myös todella suosittu matkailukohde ympäri Suomen – ja syystäkin! Kartanon juuret juontavat aina 1600-luvulle saakka. Tervetuloa lounastamaan Malmgårdin kartanon pubiin, joka sijaitsee kartanopuodin yhteydessä. Lounas tarjoillaan tiistaista perjantaihin klo 12–15.

Lounas sisältää:

  • Herkullisen päivän keiton
  • Leipää
  • Kakkupalan
  • Kahvia/teetä

Näytä asuntomessujen sisäänpääsylippu lounaan yhteydessä, niin saat sen alennushintaan 18€ (normaalihinta 20€). Valitettavasti emme voi ottaa vastaan pöytävarauksia. Tarjous on voimassa vain asuntomessujen ajan 7.7.–6.8.2023.

Tutustu Malmgårdin kartanoon
loviisa shopping -kierros

Loviisa Shopping -kierros

Kierrä kirpputorit ja kauppakadut Loviisan keskustassa

Tervetuloa Loviisaan – missä kirpputorit ja kaupat ovat aarteita täynnä! Loviisa Shopping -kierroksella tutustumme Aleksanterinkadun ja Kuningattarenkadun viehättäviin kivijalkakauppoihin ja pääsemme tekemään löytöjä kirpputoreilla. Matkamme päättyy Suolatorille, joka on yksi kaupungin suosituimmista ostospaikoista. Lähtö Raatihuoneen edestä (messubussin pysäkki) klo 16.

Normaalihinta 15€, mutta nyt voit lähteä mukaan vain 10€:lla! Tarjous on voimassa vain messujen ajan 7.7.–6.8.2023, joten varaa paikkasi pian. Voit tehdä varauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen loviisanoppaat@gmail.com tai käyttämällä koodia #shopping kotisivullamme.

Tutustu Loviisan oppaisiin
Villitarhan alpakkatila

Vierailu Villitarhan alpakkatilalla

Tutustu sympaattisiin ja lempeisiin alpakoihin

Vietä ikimuistoisia hetkiä koko perheen voimin Villitarhan alpakkatilalla! Tämä maalaismiljöössä sijaitseva alpakoiden koti tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille. Tunnin mittaisen vierailun aikana pääset pääset tutustumaan pieneen alpakkalaumaan, ruokkimaan ja valokuvaamaan alpakoita sekä kuulemaan niiden elintavoista ja luonne-eroista. Älä unohda napata loman parasta selfietä alpakan kanssa! Villitarha sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Loviisan keskustasta pohjoiseen.

Saat kesän hauskimman elämyksen messuhintaan 50 €/tunti (normaalihinta 60 €/tunti). Varaa vierailuaikasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen posti@villitarha.fi tai laittamalla viesti Facebook-sivujemme kautta. Tarjous on voimassa vain asuntomessujen ajan 7.7.–6.8.2023.

Tutustu alpakkatilaan
Eija's Garden

Teetä unelmiesi puutarha

Eija’s Garden tarjoaa puutarhasuunnittelua piharakentajalle

Etsitkö ammattitaitoista puutarhasuunnittelijaa? Tarjoamme räätälöityjä puutarhasuunnitelmia, jotka auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi puutarhan. Kokenut suunnittelija Eija Keckman varmistaa, että jokainen yksityiskohta huomioidaan ja puutarhasi rakentuu haluamallasi tavalla. Puutarhasuunnitelma on piharakentajan ”punainen lanka” etenkin silloin, kun puutarhan rakentaminen jaksotetaan useammalle vuodelle. Suunnitelma toimii kattavana opaskirjana, johon voit aina palata uudelleen.

Messutarjouksena saat nyt unelmiesi puutarhasuunnitelman 15% alennuksella. Tartu tilaisuuteen ja anna ammattilaisten auttaa sinua luomaan kaunis, toimiva ja kestävä piha.

Ota yhteyttä sähköpostitse eija@eijasgarden.fi tai puhelimitse 0405050824. Tarjous on voimassa vain asuntomessujen ajan 7.7.–6.8.2023.

Tutustu Eija's Gardeniin

Majoitus uniikissa rantatalossa Loviisassa

Yövy 280 m2 talossa lähellä messualuetta

Tule nauttimaan merenrantatalon tunnelmasta, joka sijaitsee kätevästi vain 2 km päässä messualueesta. Tämä upea koti sopii isommallekin porukalle, sillä se on kooltaan 280 m2. Talossa on kaksi kerrosta sekä kellarikerros, jossa sijaitsevat saunatilat. Yläkerrassa on neljä viihtyisää makuuhuonetta, joista kaksi on kahden hengen huoneita ja kaksi yhden hengen huoneita. Lisäksi yläkerrassa on kaksi tyylikästä kylpyhuonetta. Alakerrassa löydät kaksi tilavaa keittiötä, mukavan tv-huoneen, viihtyisän olohuoneen, ruokasalin sekä kaksi wc:tä. Pihalla on terassi ja puutarhaistuinryhmä, jossa voit rentoutua ja nauttia ulkona aukeavista kauniista merimaisemista.

Talon osoite on Tullisilta 10 ja se tarjotaan vuokralle hintaan 800€/yö.

Varaa nyt ja varmista paikkasi unelmien rantatalossa! Varaa majoitus soittamalla Päivi Melamiehelle numeroon 040 5125508. Tarjous on voimassa vain asuntomessujen ajan 7.7.–6.8.2023.

Vieraile asuntomessujen sivuilla

Asuntomessut Loviisassa

Lue lisää seudun kesätapahtumista

Tutustu Kotkan, Haminan ja Loviisan seutuun