Bucket-lista Itärannikolle

Itärannikolta löydät ämpärillisen uniikkeja elämyksiä skonssibrunssista jurttasaunaan ja tuulitunnelista Glass Villaan. Jaathan nämä #visitkotkahamina-merkinnällä someesi heti kun kokemus on taltioitu muistilokeroihin!

Nauti luksuksesta Santa Glass Villassa tai AuroraHutissa

Nauti luksuksesta kuin julkkikset konsanaan viiden tähden Santalahti Resortin Santa Glass Villassa! Kippistele merimaisemissa, omassa yksityisessä porealtaassa ja yövy luontomaiseman ympäröimänä, ylellisessä lasivillassasi Kotkan Mussalossa.

Tai vietä elämyksellinen yö meren laineilla kelluvassa AuroraHutissa. Katsele merimaisemaa, tähtitaivasta, auringonnousua ja -laskua, ja hyvällä tuurilla revontulia omasta sängystäsi ja nauti elämysmajoituksesta. Seudullamme pääset nauttimaan AuroraHutin ainutlaatuisesta tunnelmasta Rönnäsissä.

Herää Laawu-unilta sykähdyttävään maisemaan

Yövy Hauhian Laawussa, ekologisessa elämysmajoituksessa, Miehikkälän mahtavassa kulttuurimaisemassa. Puhtaassa luonnossa ja maaseudun rauhassa rentoudut Vaalimaanjoen rannalla, Salpalinjan ulkoilureittien läheisyydessä. Onpa täällä joskus nähty jopa ujo majava joella puuhastelemassa.

Trendikästä Laawu-elämysmajoitusta löydät myös Kymijoelta. Sen itäisen, vuolaammin virtaavan haaran varrella pääset Laawuun Erämys Keisarin Koskilla, ja läntisellä haaralla melot Strömforsin ruukilta yöksi Laawu Wellstersiin.

Valitsitpa minkä tahansa näistä Laawuista, herätessäsi kohtaat upean luontomaiseman kuin se olisi suoraan sylissäsi.

Heittäydy huimapääksi Aeronautica Arenalla

Kaipaatko adrenaliinibuustia tai sykähdyttävää uutta elämystä? Saisiko olla tuulitunnelilento tai sisäsurffaus?

Pyhtään Aeronautica Arena viihdyttää vaativammankin yleisön. Sen ytimestä löydät vapaapudotus-lentotunnelin sekä Suomen suurimman sisäsurffausalueen.

Aeronauticalta pääset myös fatbike-, vene- ja melontaretkille sekä helikopterilennoille. Hyppää aalloille ja anna ilmavirran kantaa!

Koe Aino ja Alvar Aallon Sunila

Arkkitehtuurista ja designista kiinnostuneiden mekka, Aino ja Alvar Aallon Sunila tunnetaan arkkitehtipariskunnan laajimpana toteutuneena suunnittelutyönä. Se kattaa Sunilan sellutehtaan, tehtaanjohtajan asuintalon Kantolan ja rantasaunan, sekä 12 rivi- ja kerrostaloasuntoa, joista voit vuokrata Airbnb-majoituksen.

Unescon maailmanperintökohde -titteliä tavoitteleva Sunila houkuttelee vierailijoita Aaltojen jalanjäljille kaikkialta maailmasta. Syyskuussa pääset tutustumaan Aalto-koteihin asukkaiden itsensä opastamana vuosittaisessa Aalto-kodit -tapahtumassa.

Hanki uniikit saunaelämykset Itärannikolta

Saisiko olla lempeät löylyt jurttasaunassa, tunnelmallinen auringonlaskuelämys lasisessa valosaunassa, vai kenties saunahetkiä tynnyrissä tai luolassa?

Itärannikon uniikit saunaelämykset kutsuvat! Kurkkaa saunasivustoltamme vaihtoehdot ja valitse suosikkisi!

Herkuttele Skonssibrunssilla

Loviisan hurmaavan Kappelinpuiston majesteetillisten lehmusten suojissa lepää ihastuttava Loviisan Kappeli. Sen rakkaudella entisöidyissä saleissa nautit skonssibrunssin sunnuntaisin.

Uniikki elämys on taattu kun valikoit pieteetillä viimeisteltyjä täytteitä skonssiisi noutopöydästä lukemattomien suloisten sisustusyksityiskohtien sinfoniassa, jaloissasi juoksentelevat toinen toistaan söpömmät sylikoirat ja koko miljöö huokuu keskusteluja, joita Sibelius ystävineen täällä kävi Loviisan loisteliaalla kylpyläkaudella.

Maista Suomen parasta olutta

Virolahden Ravijärven kylässä sijaitsevassa Takatalo & Tompuri Breweryssä olut pannaan oman tilan mallasohrasta ja kaurasta, ja vesi nostetaan omasta kaivosta. Perinnetilan kasketuista pelloista syntyi oluelle nimi Kaski.

Vuonna 2022 Takatalo & Tompurin Kaski Savubock -olut valittiin Suomen parhaaksi olueksi. Piipahda panimolla ostoksilla ja maistelemassa tuotevalikoimaa. Tilan kokkitaustainen isäntä loihtii viikonloppuisin herkkuaterioita oluen seuraksi.

Itärannikon uniikit elämykset odottavat sinua! Tulethan pian!