Täydellinen isänpäivälahja - elämysmatka Kotkan, Haminan ja Loviisan seuduille

Kotkan, Haminan ja Loviisan alueiden elämyskohteisiin on nyt saatavilla matkapaketteja, juuri sopivasti isänpäivälahjaksi. Staycation teatterielämyksineen Kotkassa, joulumarkkinat Loviisassa tai Haminassa, tai rauhoittumista ja elämyksiä Kaakkois-Suomen kauniissa luonnossa. Unohtumattomia hemmotteluhetkiä vain reilu tunti pääkaupunkiseudulta valmiiksi paketoituina, tai sinun itsesi räätälöitäväksi.

Osta rakkaallesi vaikkapa matka joulunalustunnelmaan pukeutuneeseen Loviisaan 4.-5.12. jolloin Loviisassa järjestetään Wanhat Joulukodit -tapahtuma. Loviisa on ihastuttava pikkukaupunki meren rannalla. Sen pittoreskeillä kujilla ihastelet historiallisia puutalokortteleita ja vierailet yli satavuotiaissa joulukodeissa. 1755 rakennetussa Komendantintalossa, joka toimii Loviisan kaupunginmuseona tutustut esimerkiksi Jean Sibeliuksen elämään Loviisassa, ja Laivasillan joulumarkkinoilta hankit parhaat käsityölahjat pukinkonttiin leppoisassa miljöössä. Loviisassa on monia upeita ravintoloita, kuten esimerkiksi Osteria Locale ja Bistro & Butik Kronan, joissa vietät rakkaasi kanssa romanttisen illan ennen kuin kellahdatte herra ja rouva Unisen leppoisaan hotellimajoitukseen Loviisan ydinkeskustan kauniin bulevardin varrella.

Matkasi joulun tunnelmaan täydentyy mainiosti ainutlaatuisessa Haminassa. Ihastele upeita joulukoteja historiallisen vanhan kaupungin kaduilla, jotka kiertävät ympyräasemakaavaan noudattaen Raatihuoneentoria. Markkinakojuista hankit käsityötuotteita ja lähituottajien herkkuja pukinkonttiin. Mikä vanhan kaupungin jouluikkunoista mahtaa ollakaan sinun ja sinun rakkaasi suosikki? Karusellin ja loisteliaiden jouluvalojen äärellä fiilistely täydentyy hemmotteluhetkillä SpaHotel Haminassa.

Haminan ja Loviisan väliin jäävä Kotka tarjoaa lahjapakettiin teatterimatkoja ja luontoelämyksiä. Monipuolista kokemusta etsivä matkailija yhdistää tietysti nämä kaksi. Kotkan kaupunginteatterin esityksessä Peter Pan kaikki menee pieleen. Rahasi vastineeksi saat hyvät naurut, mutta myös makoisat unet Sokos Hotel Seurahuoneella ja vatsasi täyteen herkkuja valitsemassasi kotkalaisessa huippuravintolassa. Seuraavana päivänä kannattaa käydä esimerkiksi Merikeskus Vellamossa, jonka näyttelyt ovat maanlajuisestikin huippuluokkaa, tai ulkoilemassa esimerkiksi Pyhtään Valkmusassa tai Santalahden luontopoluilla.

Tässäpä muutama idea, joista voit lähteä rakentamaan juuri sinun rakkaallesi sopivaa lahjaa. Valitse niistä ne, jotka puhuttelevat sinua tai tuntuvat teidän lempipuuhiinne sopivilta, ja kokoa oma pakettisi. Verkkokaupastamme löydät lisää ideoita lisättäväksi hemmottelumatkaanne. Unohtumattomat elämykset odottavat sinua vain reilu tunti pääkaupunkiseudulta itään.