Ravintola Torin syyskausi alkaa simpukoilla

Höyryäviä simpukkaherkkuja, kuumia juomia, talviterassi ja tuottajavierailuja kuten olutpanimoiltoja on Ravintola Torin resepti syksyn elämyksiin ja makunautintoihin.

Kesäkuussa Kotkan torilla avautunut Ravintola Tori on ilmapiiriltään välimerellisen rento kohtaamispaikka, jonka syyskauden menu on rakennettu sadonkorjuun makujen ympärille.

– Syyskaudella panostamme kuumiin ja lämpimiin juomiin ja laajennamme kahvilapuolen tarjontaa, Ravintola Torin yrittäjä Niina Utter kertoo.

Tulossa tuottajavierailuja

– Syksyn aikana järjestämme etenkin paikallisten olutpanimoiden tuottajavierailuja, jolloin voi paitsi maistella oluita myös kuulla tarinoita niiden takana, Utter kertoo.

Ravintola Tori täydentyy syksyn aikana myös lämpimällä talviterassilla. Luvassa on musiikkitapahtumia ja teemailtoja eri aihepiireistä.

– Tori on kokoontumispaikka. Haluan tuoda lisää elämää Kotkan torille ja torielämää sisään ravintolaan, Utter sanoo.

Kivenheiton päässä Ravintola Torista sijaitsee Utterin yhdessä puolisonsa Niko Löyttysen kanssa luotsaama Ravintola Kotkan Klubi, joka syksyn aikana toimii muun muassa elämyksellisen illallistuotteen Serkkuillallisen näyttämönä.

– Serkkuillallinen nautitaan näyttelijöiden pöytäseurueessa. Tuomme Kotkaan syksyllä myös Helsingissä suuren suosion saaneet ”Paskan palvelun illalliset”, joissa ammattinäyttelijät toimivat tarjoilijoina ja viihdyttävät yleisöä, Utter kertoo.