Seppälän lammastilan buffet

Seppälän lammastilan Kymenlaakso menu tarjoillaan buffetpöytänä ja kaikki siihen tarvittavat ruoka-aineet ovat lähialueelta. Buffet sisältää raikkaita salaatteja ja juureksia. Juurekset tulevat Suur-Miehikkälästä ympäri vuoden ja lähialueen kaalit tuotetaan Haminassa. Alkupalana tarjotaan myös cocktailpaloina tilan lammassäilykelihaa ruisnapeilla ja lammaspalvilihaa. Perunoiden tarjoilu valikoidaan aina kauden mukaan.

Pääruokana menussa on nyhtökaritsa, joka on lammastilan perinteinen ateria. Nyhtökaritsan kanssa tarjotaan kauden hilloke, kuten punasipuli-puolukkarelissiä ja minttuhyytelöä – nämä sopivat mainiosti kylmän ja lämpimän lihan kanssa. Menun päätuotteesta nyhtökaritsasta ei jää olenkaan hävikkiä. Lisäksi runsaasta buffetista löytyy aamulla leivottua rieskaa, sekä kauden jälkiruoka, joka sisältää usein itse poimittuja marjoja tai mansikoita paikalliselta mansikkaviljelijältä.

Seppälän lammastilan Kymenlaakso menu lanseerataan lauantaina 15.7 Miehikkälän menopäivänä. Pöytävarauksia voi tehdä tilan omilta kotisivuilta.

Kymenlaakso menu-buffet on tarjolla tilauksesta 10–54 hengen kokoisille ryhmille. Menun tarjoilusta löydät lisää tietoa heidän omilta verkkosivuiltaan.

Seppälän lammastilan tilausravintolapalvelut

Seppälän lammastilalla järjestään moneen tarpeeseen ruokailua ja aktiviteetteja. Lammastilan tarjoilu sopii muun muassa pyöräilymatkan majoitus- ja ruokailukohteeksi, yrityksille kokoustilaisuuksiin, sekä perheille ja muille matkailijoille lomailuun laitumella. Kasvissyöjille löytyy myös soveltuvia ruoka-annoksia.

Seppälän lammastilan emäntä Anu Turun mukaan tilalta saa kokonaisvaltaisen kokemuksen alkutuotannosta ja ruoantuotannosta. Heille on alusta asti ollut tärkeänä tuoda suomalaista maaseutuyrittäjyyttä ja ruoantuotantoa esille, sekä halu osoittaa, että tuotetaan eläimiä kunnioittavasti ja tarjoillaan eettisesti hyvää, turvallista ja terveellistä ruokaa. 

Tutustu tarkemmin Seppälän lammastilan palveluihin heidän omilta verkkosivuiltaan.