Matkailun vinkkauspisteet

Matkailijat saavat nyt Kotkan, Haminan ja Loviisan seudulla vinkkejä matkailukohteista matkailun vinkkauspisteistä. Visit Kotka-Hamina tarjoaa seudun matkailupalveluiden vinkkaustoimintaa kesäisin ainakin 13 seudullisessa pisteessä ja myös ympärivuotisestikin useassa kohteessa. Seutupisteiden henkilökuntaa kouluttamalla olemme halunneet vahvistaa asiakaspalvelu- ja seutuosaamista niissä paikoissa, joissa matkailijat luontevasti liikkuvat. Osaamista laajentamalla meillä on mahdollisuus kasvattaa matkailijoiden viihtyvyyttä matkailukohteessa. Vinkkauspisteitä varten on toteutettu oma yhtenäinen visuaalinen ilme.​

Seudulla toimivat tällä hetkellä seuraavat seudulliset vinkkauspisteet, jotka palvelevat kukin aukioloaikojensa puitteissa.

  1. Merikeskus Vellamo, Tornatorintie 99, 48100 Kotka
  2. Sokos Hotel Seurahuone, Keskuskatu 21, 48100 Kotka
  3. Asiakaspalvelupiste Ruori, Keskuskatu 6, 48100 Kotka
  4. Maretarium, Sapokankatu 2, 48100 Kotka
  5. Spahotel Hamina, Sibeliuskatu 32, 49400 Hamina
  6. Miehikkälän Salpalinja-museo, Säästöpirtintie 70, 49700 Miehikkälä
  7. Bistro & Butik Kronan, Aleksanterinkatu 2, 07900 Loviisa
  8. Neste K Ankkurituuli, Länsikaari 3, 07900 Loviisa

Olemme lisäksi tuottaneet uuden koko seudun kattavan seutuesitteen ja seutukartan, joka sisältää Kotkan, Haminan ja Loviisan keskustakartat. Seutuesitteen kieliversiot englanniksi ja venäjäksi sekä seutukartta valmistuvat kesäkuun kolmannella viikolla. Sitä mukaa kun ne valmistuvat, löydät uunituoreet esitteet ja kartat täältä: