Aholafarm

RALLIKYYTEJÄ JA PERINTEISTÄ SUOMALAISTA KOTIRUOKAA

Aholafarmilla on pitkä kokemus tapahtumien järjestämisestä ja erilaisten ryhmien ja kokousten isännöinnistä. Nauti raikkaasta maaseudun ilmasta ja lähiruoasta ja koe ainutlaatuisia elämyksiä.

Vauhdin hurmaa metsäteillä

Suomi on kansa, jolla on bensaa suonissa. Pienellä Suomella on seitsemän rallin MM-sarjassa ajavaa kuljettajaa. Aholafarmilla pääsee kokemaan vauhdin hurmaa oikean ralliauton kyydissä. Kokeneen rallikuljettajan ohjaama auto vie kartturin paikalla 4 kilometrin pituiselle erikoiskokeelle, johon sisältyy vauhdikkaita hyppyjä ja tiukkoja kurveja. Tämä ainutkertainen elämys tulee kokea ainakin kerran elämässä.

Vaikka vauhti on taattu, turvallisuudesta huolehditaan varmasti. Rallikyyditys toteutetaan muulta liikenteeltä suljetulla metsätiellä. Kuljettajat ovat kokeneita ja pitkään rallia harrastaneita kyydittäjiä ja kaikki tarvittavat varusteet tarjotaan rallielämystä varten. Käytetty erikoiskoe on ollut käytössä jo parinkymmenen vuoden ajan. Ajon aikana tie on suljettu muulta liikenteeltä.

Rallikyydityksiä varten kalusto tuodaan erikseen paikalle ja sen vuoksi kyyditys on sitä arvokkaampi, mitä vähemmän on kyytiin menijöitä. Mikäli kyyditetään vain yksi henkilö, se on kaikkein arvokkain kyyditys per henkilö. Vastaavasti hinta laskee suhteessa per henkilö, mitä useampaa kyyditetään.

Aholafarm on kuuluisa myös perinteisestä suomalaisesta maalaisruoasta. Rallielämyksen jälkeen on mahdollista nauttia tarjoiluista varikkoalueella kodassa tai perinteinen suomalainen ateria läheisessä Latopirtissä.

Yhteystiedot ja sijainti

  • Kirkkovuorentie 291, 49570 Kannusjärvi
  • Lähellä Haminan kaupunkia, noin 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta ja 1,5 tunnin päässä lentokentältä.
  • p. 0500 466 971
  • tuula.ahola@aholafarm.fi