Tunnelmoi Satupalatsissa Jukka Rintalan pukujen loisteessa

Haminan Raatihuoneentorin laidalla Tanelinkulmana tunnettu Aladin suvun kaupunkipalatsi muuntuu Joulun Tähdet -tapahtuman aikana Satupalatsiksi, jonka ovat suunnitelleet muotitaiteilija Jukka Rintala ja visualisti Matti Vaskelainen. Rintalan pukujen ja taiteen lisäksi esillä on uniikkeja tonttuja ja tinasotilaita sekä sadun taikaa Lumikuningatar-huoneessa.

”Satupalatsiin on rakennettu juhlatunnelma. Esillä on 30 uniikkia pukua ja juhlasalissa juhlakattaus”; Jukka Rintala kertoo.

Rintalan näyttely on jatkoa viime kesänä Haminan Raatihuoneella olleelle Unelmien tanssiaiset -näyttelylle. Nyt esillä on eri maalauksia ja pukuja kuin viime kesänä.

”Satumainen tunnelma alkaa jo Satupalatsin pihalta valoineen ja satuhahmoineen. Esillä on Matti Vaskelaisen rakentama jouluinen tonttuparaati ja uniikki tinasotilaskokoelma”, Rintala kertoo.

Satupalatsissa on myös Rintalan tuotteiden myymälä. Taiteilija on tapahtumapaikalla läsnä useana päivänä . Satupalatsi on avoinna 29.11.-31.12. ti-pe 11-18 ja la-su 10-16. (Suljettu 24.-26.12).

Lisätietoa.