Tervetuloa M/S Gabriella!

Kotkan kantasatamaan lipui tänään vesisuihkujen saattelemana ensimmäistä kertaa Viking Linen M/S Gabriella juhlaliputuksin koristeltuna. Noin 300-400 risteilyvierasta jalkautuivat päiväksi ihastelemaan satamakaupungin tunnelmaa ja palkittuja puistoja. Kesäinen sää nosti risteilypäivän tunnelmat huippuunsa.

Risteilyvieraat tutustuvat Kotkansaaren tarjonnan lisäksi lähiympäristöön sekä omatoimisesti että heille järjestetyillä retkillä. ”Kotkan ainutlaatuinen viehätys syntyy perinteisen satamakaupungin tunnelmasta, upeista kaupunkipuistoista ja koko perheen vierailukohteista, jotka esittelevät merten elämää, kulttuuri- ja merenkulun historiaa.” kertoo myyntijohtaja Kaj Takolander Viking Linelta.

M/S Gabriella tuo mukanaan kotimaan risteilyvieraita Kotkan Kantasatamaan 19.6., 29.6. ja 29.7. Laivan saapuessa yleisö voi vastaanottaa risteilyt Merikeskus Vellamon pihassa ja saattaa ne matkaan samassa paikassa iltaisin. Laivan kulkua voi seurata myös Katariinanniemiestä tai Kuusisesta.

Tänään Kotkassa oli selvästi havaittavissa kansainvälisen matkailukaupungin tunnelmaa. Ehdit vielä mukaan tähän tapahtumaan sekä kesä- että heinäkuun lopussa!