Solahda kieltolain aikaan Kotkan Klubilla

Kotkan Klubin Salakapakka henkii menneen maailman tunnelmaa. Salakapakan ovi aukeaa, kun löydät piilossa olevan ovikellon ja soitat sitä. Taustalla soiva vanha soul-musiikki vie menneille vuosikymmenille. Seinillä on Tullimuseon kuvia historian hämäristä, kun alkoholin salakuljetus Kotkan sataman tuntumassa kukoisti kieltolain aikaan. Maistuisiko legendaarinen kieltolain aikainen klassikko kova tee? Salakapakassa on myös laaja valikoima etenkin ginipohjaisia drinkkejä ja klassikko-cocktaileja.  Salakapakka on avoinna talvikaudella perjantaisin ja lauantaisin 15-22.

”Salakapakka on mystinen paikka, jonka tunnelma pitää itse kokea. Tässä samassa paikassa on nautittu drinkkejä jo lähes sadan vuoden ajan”, kertoo ravintola Kotkan Klubin yrittäjä Niina Utter.

Salakapakan henkilökunta kannustaa asiakkaita viettämään kiireettömän hetken ja olemaan hetkessä läsnä ilman kännyköitä. ”Salakapakassa verkkoyhteydet ovat heikot mutta kerään asiakkailta kännykät laatikkoon visiitin ajaksi. Tervetuloa nautiskelemaan ja elämään hetkessä”, Niina Utter sanoo.