Mobile Menu

Merikeskus Vellamo

Kulttuuri

Kotkan Merikeskus Vellamo kätkee seiniensä sisään useita museoita.

Merikeskus Vellamo kätkee seiniensä sisään Suomen merimuseon, Kymenlaakson museon sekä Tietokeskus Vellamon lukuisat tarinat menneestä ja tästä hetkestä, sekä kaikuja tulevasta. Pysyvien näyttelyiden ohella mieltä kutkuttavia aiheita tarjoavat runsaslukuiset vaihtuvat näyttelyt ja tapahtumat. Kesäaikaan museojäänmurtaja Tarmo, museoaluslaituri ja ulkonäyttelytila Kuuri täydentävät tarjontaa.

Historiaa voi kokea kaikin aistein kuunnellen, katsellen, haistellen, tunnustellen sekä myös leikkien ja pelaten. Nähtävää ja tehtävää on kaikenikäisille vaikka koko päiväksi, ja nälän yllättäessä museovieraita palvelee ravintola Laakonki. Mikäli mieli tekee viedä muistoja mukanaan, se onnistuu museokauppa Plootun valikoimista.

Tutustu Vellamoon tarkemmin osoitteessa www.merikeskusvellamo.fi 

KOKOUKSET

Tule elämykselliseen kokouspaikkaan synnyttämään uusia ideoita ja tekemään hyviä päätöksiä! Majesteettinen venehalli ja muuntautuvat kokous- ja ravintolatilat soveltuvat monenlaisten kokousten, juhlien, seminaarien ja tapahtumien järjestämiseen. Maksuton näyttelykäynti sisältyy kaikkiin tilavuokriin.

Tutustu kokoustarjontaamme!

RAVINTOLA LAAKONKI JA KOKOUSPALVELUT

Ravintola Laakonki tarjoaa päivittäisen lounaan lisäksi muitakin kahvila- ja ravintolapalveluita, sekä huolehtii talossa järjestettävien kokousten ja juhlien tarjoiluista. Vellamon majesteettinen venehalli ja muuntuvat tilat soveltuvat monenlaisten kokousten, juhlien ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Näyttelykäynti sisältyy kaikkiin tilavuokriin.

Katso myös