Mobile Menu

Ravintola Vaakku

Ravintolat

Varissaari sijaitsee Kotkan edustalla, vain kymmenen minuutin merimatkan päässä mantereelta. Entinen linnoitussaari tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun, rannalla oleiluun sekä vaikkapa rantalentiksen pelaamiseen. Varissaaressa on myös ravintola Vaakku, joka tarjoaa asiakkailleen herkullista purtavaa ja juotavaa henkeäsalpaavissa merimaisemissa. Säännöllinen reittiliikenne Sapokasta M/S Klippan -aluksella touko-elokuussa. Tarkista aikataulut www.varissaari.com 

Vaakun kesä on täynnä tapahtumia ja ohjelmaa. Vaihtuvien teemaviikkojen lisäksi Vaakun palveluihin kuuluvat muun muassa SUP-lautojen vuokraus sekä saunalautta Kiulu, jossa voi nauttia puusaunan lempeistä löylyistä.

Ravintola Vaakussa toimitaan Fun Dining -periaatteella eli ensiluokkaista ruokaa ja palvelua tarjoillaan rennolla otteella. Keittiöpäälliköt korostavat raaka-aineiden tuoreutta ja puhtautta keittiössään. Leivät tehdään itse käsityönä ja paikallisen kalastajan saalis tulee suoraan merestä, ja jos on tarve savustaa, se tehdään itse saaressa. Mitä vähemmän välikäsiä, sen parempi. Vaakun menu rakentuu aina kauden parhaiden raaka-aineiden saatavuuden mukaan sekä asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Asiakaslähtöisyys ja palveluherkkä asenne korostuvat kaikessa Vaakun toiminnassa. Vauhdikas yrittäjäpariskunta Niina Utter ja Niko Löyttynen uskovat positiiviseen ja energiseen otteeseen työssään, jota eivät oikeastaan edes koe työksi vaan elämäntavaksi. Toiminnan kulmakiviä ovat esimerkiksi yhteistyön merkitys, etenkin paikallisten yritysten kanssa. Myös käsityön jäljen halutaan näkyvän Vaakussa, esimerkiksi kalusteet on tehnyt Kaitsu Lindholm. Upeat valaisimet sen sijaan ovat peräisin entisestä ravintola Königistä Helsingistä. Tyylikkään kokonaisuuden kruunaa alati vaihtuva merimaisema ja vuodenaikojen mukaan elävä luonto. Näköalasta on mahdollista nauttia 360 asteen leveydeltä, niin sisä- kuin ulkotiloistakin käsin. Uimarannan läheisyydessä palvelee vielä Rento Bar & Lounge, joten omien eväiden unohtuminen ei tosiaankaan ole haitaksi.

Innostunut yrittäjäpari vastaa mielellään asiakkaidensa erilaisiin tarpeisiin, joten toiveet kannattaa tuoda esiin, ne saattavat suurella todennäköisyydellä toteutuakin!

Lue lisää Varissaaresta ja sen historiasta.

 

 

Katso myös