Itärannikon Matkakohde-Match ❤️

Osallistu arvontaan!

Yöpyisitkö mieluiten Suomen Amazonilla Kymijoen lempeän virtauksen keinunnassa, vai kenties usvaisessa peltomaisemassa irti arjen kiireistä, legendaarisen Salpapolun ja virkistävän Vaalimaanjoen kupeessa? Vai tekisikö mielesi Itäisen Suomenlahden laineille, nokka ja kokka kohti merituulta ja seikkailuja?

Itärannikko on uusia kohteita etsivän seikkailijan aarreaitta, vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Suomi pienoiskoossa, jossa pyöräilet pellon laitaa, veneilet saaristossa, lasket koskea, melot ja kalastat Kymijoella, patikoit suolla ja jylhissä metsissä, ja koet rannikkokaupunkien tunnelmaa ja historiaa.

Mikä on sinun suosikkikohteesi Itärannikolla?

Klikkaile kolme suosikkiasi Matkakohde-Match ❤️ -sovelluksestamme!

Tee näin

Selaile kohdekorttejamme ja klikkaa niitä, jotka sinua kiinnostavat. Omat suosikkisi tallentuvat kuvan alla oleviin sydämiin, ja kun kaikki kolme on kerättynä, saat tilattua oman bucket-listasi sähköpostiisi.

Selaa joko kaikki 32 korttia läpi tai vain ne, jotka sytyttävät juuri sinut. Samalla tilaat myös uutiskirjeemme, ja näin saat siis jatkossa Itärannikon tuoreet matkailuvinkit ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi.

Osallistu klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Matkakohde-Match ❤️

Valitse kolme suosikkikohdetta!
Osallistu

Poimintoja blogistamme