Suomen Kotteria

Puulämmitteisen saunan lempeät löylyt, illanistujaiset grilliruokineen terassilla rantamaisemissa ja virkistävät unet kodikkaissa tiloissa luonnon äärellä. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Mökkeile puhtaan luonnon äärellä rantakalliolla meren tai joen äärellä, mutta kuitenkin lähellä pääkaupunkiseutua. Vuokraa itsellesi mökki ja lähde viettämään viikonloppulomaa Kymenlaaksoon, ihan Uudenmaan tuntumaan. Kesällä Kotterian mökit ja huvilat ovat rentoutumisen keidas, sisältäen saunan, uintimahdollisuuden ja grillipaikat. Talvi tuo omia aktiviteettejaan, kuten hiihtomahdollisuudet, avantouinnin ja tietysti kuuman ulkokylvyn.

Suomen Kotterian vuokramökit ovat ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia viihtyisiä rantahuviloita lähellä luontoa Pyhtäällä ja Kotkassa, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kaikissa mökeissä on korkeatasoinen varustus ja majoitustilaa 5-12 hengelle kohteesta riippuen. Mökit sijaitsevat kaikki vesistöjen rannalla Etelä-Suomessa, mutta kuitenkin sopivasti irti arjen kiireistä.

Vuokramökit sopivat lomanviettopaikaksi perheille ja porukoille, kokouspaikoiksi ja vaikka tyky-päivien viettämiseen. Rantakarin mökki sijaitsee ihanan nostalgisella Tiutisen saarella merellisessä Kotkassa. Näissä sykähdyttävissä maisemissa käytiin vuosisatoja sitten historiallinen Ruotsinsalmen meritaistelu. Kotkan vierailulla kannattaakin käydä tutustumassa Merikeskus Vellamon Ruotsinsalmi-näyttelyyn, joka perehdyttää sinut tähän Itämeren suurimpaan meritaisteluun.

Strukan, Kaunisvirran ja Kivikosken mökit sijaitsevat Pyhtäällä Kymijoen varrella noin 50 metrin päässä toisistaan, ja ovat varattavissa myös yhdessä. Tällöin vuokramökeissä majoittuu yhteensä jopa 30 henkilöä.

Kävelymatkan päässä Pyhtään mökeistä (Struka, Kaunisvirta ja Kivikoski) sijaitsee monipuolinen tapahtumakeskus Aeronautica Arena, jossa pääset kokeilemaan sisäsurffausta ja tuulitunnelilentoja, vuokraat välineet pyöräilyyn, shoppailet keittiö- ja lahjatavaramyymälässä sekä nautit herkulliset ateriat Aeronamnam-ravintolassa.

Lyhyen ajomatkan päässä Pyhtään mökeiltä nautit ikonisen Strömforsin ruukin maisemista ja palveluista, vuokraat välineet pyöräilyyn, tutustut Kymijoen melontareitteihin, patikoit Kukuljärvellä ja Valkmusan kansallispuiston lappimaisessa maisemassa. Varaa palveluita reissullesi esimerkiksi Wellstersiltä tai Retkipisteestä.

Tule mökkeilemään tyylillä ja nauttimaan Itärannikon luonnosta! Varaa mökkilomasi tämän linkin takaa: Suomen Kotteria.