Kotkan Tapahtumakeskuksen rakentaminen alkaa

Tapahtumakeskusta on viety eteenpäin yhdessä ALA Arkkitehtien kanssa ja elokuussa työryhmä vahvistui Ramboll CM Oy:n rakennuttajakonsulttitiimillä.

”Rakennusluvan saanti tarkoittaa hankkeen konkretisoitumista ja tulemme pysymään suunnitellussa aikataulussa. Backstaffilla on parhaillaan kilpailutus käynnissä tapahtumakeskuksen päätoteuttajasta ja alkuvuodesta 2021 tiedämme kuka vastaa tapahtumakeskuksen rakentamisesta. Tapahtumakeskuksen rakentaminen alkaa jo alkukeväästä 2021 ja rakennus valmistuu keväällä 2023. Ensimmäisiä tapahtumia on mahdollista järjestää viimeistään kesällä 2023”, Aleksi Sallinen, Backstaff Oy:n projektipäällikkö, kertoo.

Kotkan tapahtumakeskuksen tavoitteena on olla vetovoimainen kokousten, konferenssien, konserttien, kulttuuri- ja liikuntatapahtumien sekä yritystilaisuuksien pitopaikka. Tapahtumakeskuksessa on Xamkin kanssa yhteinen aulatila. Xamk hyödyntää myös tapahtumakeskuksen ravintolaa, kokoustiloja ja saleja tapahtumia varten. Kotkan tapahtumakeskuksessa ollaan erityisen iloisia projektin etenemisestä. ”On hienoa, että Tapahtumakeskuksen rakennuslupa on nyt saatu ja projekti etenee konkreettisesti rakennustöiden aloittamista kohti. Operatiivisen toiminnan käynnistämistä valmistellaan jo monin eri toimenpitein ja tavoitteena on päästä aloittamaan myyntityö vuoden 2021 aikana lopullisen rakennusaikataulun varmistuttua”, tapahtumakeskuksen toimitusjohtaja Minna Nyman toteaa.

Lisätietoja: Kotkan tapahtumakeskus Oy / Minna Nyman p. 040 709 2982
minna.nyman@kotka.fi

Etusivu