Majoitu meren äärellä luonnonrauhassa viiden tähden Santalahti Resort -lomakeskuksessa

Koe merenrantamaisemien maaginen lumo myös talvikaudella ja nauti omasta rauhasta luonnon keskellä tasokkaassa mökissä tai huoneistossa. Santalahti Resortin kaikkiin majoitustiloihin ovat tervetulleita myös lemmikit – ilman lisämaksua. Nettisivujen kautta tehtyihin mökkivarauksiin saa kampanjatarjouksena yhden aktiviteetin koko mökkiseurueelle jokaista majoittumisvuorokautta kohden.
Santalahden aktiviteetteja ovat säätilasta riippuen minigolf ja ympäri vuoden polkupyörät ja fatbiket. Luontopoluille pääsee myös lumikengillä tai murtomaasuksilla.

Santalahti Fat Bike


”Meillä majoitut turvallisesti omassa rauhassasi, loman aikana ei tarvitse kohdata ketään”, kertoo Santalahti Resortin yrittäjä, Mastermind, Jukka Markkola.

Santalahti Resortissa on talvikaudella 32 mökkiä ja huoneistoa sekä vuonna 2019 valmistunut loft-tyylinen luksushuvila Villa Aava, jossa on 10 makuuhuoneessa majoitustilat 18 hengelle. Laadukkaissa mökeissä on oma keittiö sekä suihku tai sauna.

Mökkejä ja huoneistoja ympäröi kaunis luonto. Meren rantaan on kaikista majoituspaikoista vain kivenheiton matka.

”Merimaiseman moni-ilmeisyys ja vaihtelevuus talvikuukausina on monille iso ja iloinen yllätys”, Jukka Markkola kertoo.

Syvemmälle luontoon sekä merimaisemien äärelle pääsee myös Santalahden luontopoluilla, joista molemmat ovat 2,5 kilometrin mittaisia. Forest Track on nimensä mukaisesti metsäisempi ja Sea View Track kiertää kallioisella merenrannalla.