Mobile Menu

Kymijoki

Elämysurheilu
Kymijoki, Kotka
  • kalastus kymijoki
  • koskenlasku kymijoki
  • melonta kymijoki

Kosken kuljettamana hiljalleen nauttien tai vauhdilla pärskeiden seassa

Kumilautalla laskiessa pärskeet nousevat korkealle ja ihokarvat pystyyn. Kymijoki on myös oivallinen kohde melomiseen. Lipuessaan hiljaa veden pinnalla meloja on yhtä ympäröivän luonnon kanssa. Mikäli tuntuu, että omat taidot tai uskallus eivät riitä koskien laskuun, voit aina kääntyä ammattilaisen puoleen. Oppaan kyydissä voit kokea joen villit kosket turvallisesti nauttien virran voimasta ja vauhdista.

Laadukasta palvelua Kymijoella

Melojan ei tarvitse kantaa omaa kanoottiaan kaukaa, sillä sen ja myös oppaan saa paikan päältä. Valmiiksi mietityt reitit varmistavat niin aloittelijoiden kuin kokeneempienkin melojien viihtyvyyden. Alueen koskimatkailuun erikoistuneet yritykset tarjoavat valmiita paketteja, joihin voi sisällyttää myös esimerkiksi ruokailun ja saunomisen. Yrityksille ja erilaisille ryhmille löytyy laajasti vaihtoehtoja elämykselliseen yhdessäoloon! Tutustu luonto- ja kalastuspaketteja tarjoaviin yrityksiin!

Vinkkejä omatoimiselle melojalle:

Kymijoen melontareitit alkavat Inkeroisten lauttarannasta ja päättyvät Korkeakosken yläpuolelle Osolankosken rautatiesillan tuntumaan, Strukan sululle tai  Strömforsin Ruukkialueelle. Reitillä Kymijoki esittää monenlaiset kasvonsa. Joella on hitaasti virtaavia suvantoja ja kiivaita koskia, erämaisia osuuksia ja maalaiskylämaisemia. Kymijoki on monipuolinen ja kiinnostava melontakohde. Tervetuloa tutustumaan.

 

Seikkaile Suomen Amazonilla!

"Tämähän on ihan kuin jossain Amazonilla!", on moni meloja ja koskenlaskija huudahtanut lipuessaan läpi Kymijoen. Katso alla olevalta videolta millaiseen seikkailuun haminalaiset Ikilomalla-vloggaajat ajautuivat Suomen Amazonilla!

 

 

 

 

 

Katso myös