Mobile Menu

Kymijoki

Elämysurheilu
Kymijoki, Kotka
  • kalastus kymijoki
  • koskenlasku kymijoki
  • melonta kymijoki
  • Koskiuinti Kuva: Titta Halloran

Kymijoki - monipuolinen matkakohde tarjoaa elämyksiä moneen makuun

Voit kokea Kymijoen esimerkiksi kanootin kuljettamana hiljalleen nauttien tai vauhdilla pärskeiden seassa koskenlaskun merkeissä. Kumilautalla laskiessa pärskeet nousevat korkealle ja ihokarvat pystyyn. Kymijoki on myös oivallinen kohde melomiseen. Lipuessaan hiljaa veden pinnalla meloja on yhtä ympäröivän luonnon kanssa. Hurjimmat valitsevat lajikseen koskiuinnin. Kalamiehet- ja naiset tulevat kokeilemaan kalaonneaan tänne eteläisen Suomen parhaalle lohijoelle.

Laadukasta palvelua matkailijoille Kymijoella

Mikäli tuntuu, että omat taidot eivät riitä Kymijoen kokemiseen tai haluat vuokrata sopivat välineet, voit aina kääntyä ammattilaisen puoleen. Oppaan kyydissä voit kokea joen villit kosket turvallisesti nauttien virran voimasta. Melojan ei tarvitse kantaa omaa kanoottiaan kaukaa, sillä sen ja myös oppaan saa paikan päältä. Valmiiksi mietityt reitit varmistavat niin aloittelijoiden kuin kokeneempienkin melojien viihtyvyyden. Alueen koskimatkailuun erikoistuneet yritykset tarjoavat valmiita paketteja, joihin voi sisällyttää myös esimerkiksi ruokailun ja saunomisen. Yrityksille ja erilaisille ryhmille löytyy laajasti vaihtoehtoja elämykselliseen yhdessäoloon! Tutustu luonto- ja kalastuspaketteja tarjoaviin yrityksiin sivun alaosassa tai GoKymi.com-sivustolla.

Vinkkejä omatoimiselle melojalle:

Kymijoen melontareitit alkavat Inkeroisten lauttarannasta ja päättyvät Korkeakosken yläpuolelle Osolankosken rautatiesillan tuntumaan, Strukan sululle tai  Strömforsin Ruukkialueelle. Reitillä Kymijoki esittää monenlaiset kasvonsa. Joella on hitaasti virtaavia suvantoja ja kiivaita koskia, erämaisia osuuksia ja maalaiskylämaisemia. Kymijoki on monipuolinen ja kiinnostava melonta- ja matkakohde. Tervetuloa tutustumaan.

 

Seikkaile Suomen Amazonilla!

"Tämähän on ihan kuin jossain Amazonilla!", on moni meloja ja koskenlaskija huudahtanut lipuessaan läpi Kymijoen. Katso alla olevalta videolta millaiseen seikkailuun Ikilomalla-vloggaajat ajautuivat Suomen Amazonilla!

 

 

GoKymi

 

 

Katso myös