Strömfors Hyvinvointi

Nauti puilla lämmitettävän jurttasaunan pehmeistä löylyistä tunnelmallisessa Strömforsin ruukin miljöössä. Vietä iltaa paljuillen, Wanhan Navetan tunnelmassa fiilistellen ja luonnon rauhasta nauttien. Ruukkikylä sijaitsee upeiden ulkoilumaastojen äärellä, joten saunaa odotellessa voi käydä vaikkapa melomassa sykähdyttävällä Kymijoella tai patikoimassa kauniilla Kukuljärvellä.

Strömfors Hyvinvointi Wellness toimii Strömforsin upean ruukkikylän Wanhassa Navetassa ja sen pihapiirissä. Kokonaisuuteen kuuluu Strömforsin Jurttasauna & palju, Hieronta- ja hyvinvointikeskus Sofia, sekä Wanhan Navetan kahvila ja luontopuoti. Jurttasauna on tilattavissa ympäri vuoden ja tarjolla on saunahyvinvointihoitoja mm. savi-, turve- sekä villiyrttihoitoja. Saunaa vuokrataan myös asiakastilaisuuksiin niin yksityisille, kuin yrityksille ja yhteisöille. Strömfors Hyvinvointi tarjoaa myös elämysmajoitusta glamping-teltoissa ja vanhan navetan tiloissa.

Kahvila ja luontopuoti ovat avoinna kesäisin sekä tapahtumaviikonloppuina. Luontopuodista ostat suomalaisen metsän ja luonnon antimista valmistettuja Artesaani-mehuja ja -glögejä, siirappeja, sieni- ja marjasäilykkeitä, kuivattuja sieniä sekä erilaisia villiyrttituotteita.

Katso tarkemmat, ajankohtaiset tiedot Strömfors Hyvinvoinnin verkkosivuilta.