Strömfors Hyvinvointi Wellness

I den stämningsfulla bruksmiljön i Strömfors kan du njuta av den vedeldade jurtabastuns lena värme, ta ett dopp i badtunnan och tillbringa kvällen i den gamla ladugårdens stämningsfulla miljö som omges av fridfull natur. Brukssamhället ligger alldeles intill fantastiska strövområden, så medan du väntar på att bastun blir varm kan du till exempel paddla i hänförande Kymmene älv eller vandra till det vackra Skukulträsket.

Strömfors Hyvinvointi Wellness bedriver sin verksamhet i den gamla ladugården Wanha Navetta i Strömförs och dess gårdsmiljö. I helheten ingår Strömfors Jurtabastu & badtunna, Hieronta- ja hyvinvointikeskus Sofias utbud av massage- och kroppsbehandlingar samt kaféet och naturbutiken i Wanha Navetta. Jurtabastun kan bokas året om och för en fulländad bastuupplevelse erbjuds kroppsbehandlingar med bland annat lera, torv eller vilda örter. Bastun hyrs även till privata sällskap, företagens kundevent och andra sammankomster. Strömfors Hyvinvointi Wellness erbjuder också upplevelselogi i glampingtält och i den gamla ladugården.

Kaféet och naturbutiken har öppet under sommarsäsongen och på evenemangsveckoslut. I naturbutiken hittar du handgjorda, lokalt tillverkade safter och glöggsorter av ingredienser från finländsk skog och natur, inlagda svamp- och bärprodukter, torkad svamp och olika produkter med vilda örter.

Du hittar närmare information och aktuella uppgifter på Strömfors Hyvinvointi Wellness webbplats.