SpaHotel Hamina

Spa Hotel Haminassa nautit kylpylälomasta ja ympyräkaupungin historiallisen miljöön nähtävyyksiä samalla reissulla. Maailmanluokan pikkukaupungissa rentoudut ihastuttavia historiallisia rakennuksia ihaillen ja museoissa vieraillen. Kaikki merellisen Haminan kohteet sijaitsevat kävelyetäisyydellä hotellista.

Hotellin monipuolinen kuntosali sekä allasosasto poreineen ja kylmäaltaineen ovat majoittujien käytössä. Yhdyskäytävää myöten pääset huoneestasi näppärästi Linnoituksen Uimahallin sisä- ja ulkoaltaille kylpytakissasi.

Maistuva, terveellinen ja runsas, huoneen hintaan sisältyvä buffetaamiainen antaa reippaan lähdön päivään. Sisäkautta kuljet päivälliselle alakerrassa sijaitsevaan Ravintola Alkuun, ja kaikki muutkin Haminan ravintolat saavutat näppärästi jalan.

Niille, jotka rakastavat merta ja vesillä liikkumista, SpaHotel Hamina tarjoaa 5-10 henkilön risteilyjä Itäiselle Suomenlahdelle. Kokoa porukka ja lähde Retkipisteen luonto-oppaan kanssa päiväretkelle merelle tutustumaan vaikkapa kansainväliseenkin maineeseen nouseeseen puhelinvapaaseen Ulko-Tammioon!

Lue lisää SpaHotel Haminan nettisivuilta!