Ravintola Alku

Tule Haminaan nauttimaan herkullisista mauista, joissa yhdistyvät perinteiset klassikot ja jännittävät uutuudet. Ravintola Alku tarjoilee ruokaelämyksiä, joissa jokainen ruokalaji on rakkaudella valmistettu ja tarjoiltu.

Haminan keskustan tunnelmallisessa ravitolassa saat maistella lähiruokaa parhaimmillaan. Alku panostaa puhtaisiin raaka-aineisiin ja suosii pientuottajia. Riista annoksiin hankitaan paikallisilta metsästäjiltä, liha paikallisista lihantoimittajilta ja juurekset viljelijöiltä. Jokainen ruokalaji kertoo tarinaa perinteestä ja tuoreudesta.

Tunnetun taiturikokki Teemu Suomalaisen luova ja innostunut keittiöväki valmistaa kaikki komponentit itse alusta alkaen, käyttäen niin klassisia kuin moderneja ruuanvalmistusmenetelmiä. Alku tarjoilee sekä konstikkaita kokonaisuuksia että tuttuja makuja uudessa muodossa.

Rentoudu hyvä ruuan ja juoman äärellä SpaHotel Haminan yhteydessä maalaishenkisessä tunnelmassa ja rennossa ilmapiirissä. Alkuun mahtuu 40 vierasta ravintolasalissa ja 20 baarissa, ja kesäterassilla viihdyt 20 asiakkaan kanssa. Tilat sopivat mainiosti myös yksityistilaisuuksien ja kokousten järjestämiseen.

Katso päivittyvät tiedot Ravintola Alkun ruoka- ja juomalistoista ja aukioloajoista heidän omilta nettisivuiltaan ja tee varaus omaan herkutteluhetkeesi!