Santalahti Resort

Santalahti Resort on viiden tähden majoittaja Kotkan Mussalossa. Yöpymisvaihtoehtoja on lukuisia telttailusta luksushuoneistoihin. Alueella on myös runsaasti harrastusmahdollisuuksia vesillä liikkujille, patikoijille, pyöräilijöille, golffaajille – kuten myös talviliikkumiseen. Upeat merimaisemat luovat täydelliset puitteet lomallesi.

Lomakeskuksen monipuoliset majoitusmahdollisuudet sopivat niin perheille kuin isommillekin seurueille. Pystytä telttasi tai parkkeeraa matkailuautosi tai -vaunusi merelliseen miljööseen laadukkaiden palvelujen äärelle. Mökkien ja 10 hengen merenrantahuoneistojen lisäksi upea Villa Aava majoittaa peräti 18 henkilöä. Täysin varustellut ja tyylillä sisustetut huoneistot ja mökit tuovat ripauksen luksusta lomaasi. Majoitushuoneistot sijaitsevat etelärinteessä, josta avautuvat näkymät etelään avomerelle.

Santalahdessa viet leiriytymisenkin aivan uudelle tasolle, kirjaimellisesti. Vai miltä kuulostaisi glamping (=glamour camping), telttailu arjen ja maantason yläpuolella puunrunkoihin viritetyssä majapaikassa?

Santa Glass Villat ovat kahden hengen nautiskeluun suunniteltuja elämyksellisiä villoja, joissa arki jää kauas taakse. Sijainti kauniilla meren rannan kallioilla tarjoaa upeat maisemat ja luonnon kauneus on koko ajan läsnä, kiitos lasiseinien. Terassilla on ympäri vuoden hetivalmis yksityinen ulkoporeallas, joka pestään ja täytetään uudella lämpimällä vedellä jokaiselle asiakkaalle. Ikkunat ovat ulkopuolelta peililasia. Ja vaikka olet avarien maisemien keskellä, ikkunaverhot huolehtivat yksityisyydestä.

Santalahdessa nautit monipuolisista palveluista, kuten suloisesta aamusaunasta ja pulahduksesta virkistävään veteen. Haukkaa aamupala vaivattomasti Bistro Santalahdessa ja hienohiekkaiselle uimarannalle tepsuttelet muutamissa minuuteissa. Käytössäsi on myös Minigolf Park, Beach Volley -kentät, lasten seikkailupuisto, luontopolut ja välinevuokraus SUP-laudoille, sähköpolkupyörille, fatbikeille ja tavallisille polkupyörille, sekä talvisin lumikengille ja suksille.  

Bistro Santalahti on viihtyisä ”olohuone”, joka toimii myös Santalahti Resortin vastaanottona ja infopisteenä. Bistrossa on katettu lasiterassi sekä kaksi aurinkoterassia, ilmainen wifi ja drinkkibaari. Kesäisin herkuttelet terassilla maistuvilla ruoka-annoksilla ja minimarketista nappaat mukaasi pientä purtavaa, vauvanruokia tai herkkupaloja lemmikille.

Rennoimmat ja ylellisimmät kokoustilat ja juhlatilat meren ääreltä löydät Santalahdesta. Olisiko juhlasi estradi upea Villa Aava tai kokous ja illanvietto tunnelmallisessa Lapin Kodassa ja pikkujoulut Takkatuvassa? Olipa valintasi mikä tahansa, hetken täydentää huippukokkien loihtima catering ja leppoisat löylyt luolassa olevassa savusaunassa tai perinteisessä saunassa. Kerro toiveesi – Santalahdesta saat täydellisen paketin!

Santalahti Resort on tehnyt pitkäjänteistä työtä kestävyyden eteen ja heille on tästä työstä myönnetty vastuullisen matkailun sertifikaatti. Lomakohteessa huomioidaan niin ekologinen, sosiaalinen että taloudellinenkin vastuu, jotta upea luontokohde jäisi myös tulevien sukupolvien nautittavaksi.

Lue asiakasarvioita Santalahdesta ja tutustu kohteeseen Santalahden omilla verkkosivuilla: