Ravintola Olkihattu

Ravintola Olkihattu on Virolahden Tiilikkalan kylässä, Laurilan sukutilalla sijaitseva viikonloppuravintola. Se tarjoaa lähiruokaa luonnon keskellä maalaismaisemassa, entiseen navettaan rakennetussa ravintolassa sekä kesäisin ulkoterassilla. Keittiö palvelee perjantaisin ja lauantaisin klo 16.00 – 22.00 ja pöytävaraus kannattaa tehdä sillä tämä perheyritys on kaakossa tunnettu.

Laurilan tila on yksi Virojoen suurimmista ja säilynyt seitsemän sukupolven ajan samalla suvulla vuodesta 1848. Nykyisen ravintolarakennuksen rakensi vuonna 1953 tämän hetkisen omistajan Teemu Suomalaisen isoisä omin käsin Virojoen savesta valmistetuista tiilistä. Ravintola Olkihattu aloitti toimintansa vuonna 2003.

Ravintola sopii erinomaisesti myös erilaisten perhetapahtumien viettoon, kokous- tai koulutuspaikaksi, tai vaikkapa illanviettoihin saunomisineen. Tilausravintolan sisätilat kattavat 8-20 henkilön ryhmät, sekä kesäaikaan jopa sataan henkeen asti.

Olkihatussa nautit fine dining-illallisen rauhallisessa maaseudun tunnelmassa! Katso tarkemmat tiedot ravintolan omilta kotisivuilta tai Facebookista.