Kahvila-konditoria Hygge

Kahvila-konditoria Hygge on herkkusuun paratiisi Kotkan keskustassa. Hyggessä nautiskelet leivonnaiset kahvikupposen kera kiireettömästi ja rennosti. Hyggen makoisat, kauniit ja ammattitaidolla valmistetut herkut saavat sinut palaamaan aina uudelleen.

Tämän pienen ja kotoisan kahvilan tuotevalikoima on runsas, joten kanta-asiakkaanakaan et pääse näihin herkkuihin kyllästymään. Kaikki valmistetaan tarkkaan valituista ja laadukkaista raaka-aineista kriteereillä maukas, kaunis ja tuore. Tarjolla on myös vegaanisia, gluteenittomia ja laktoosittomia herkkuja. Sen lisäksi, että voit viihtyä paikan päällä, voit ostaa herkkuja myös mukaan.

Leivonnaisia saa myös tilauksesta perinteisistä kermakakuista voileipäkakkuihin sekä hyydytettyihin moussekakkuihin, suolaisiin piiraisiin ja pulliin. Eikä siinä kaikki. Hyggen verkkosivuilla voit itse tuunata kakkusi vituaalileipurina ja kondiittori viimeistelee unelmasi.

Hygge syntyy kun tekee jotain asiaa kiireettömästi, rennosti ja nautiskellen. Sitä ei kirjoiteta, se tunnetaan sydämellä.