Hamina Camping Pitkäthiekat

Hamina Camping Pitkäthiekat kutsuu sinut ja perheesi nauttimaan luonnosta sekä erityisesti Pitkienhiekkojen upeasta hiekkarannasta. Alueella majoitut telttapaikalla, asuntoautossa tai -vaunussa tai yhdessä monista mökkivaihtoehdoista. Vatsantäytettä nautit mukavasti kesäkahvilan terassilla.

Hamina Camping sijaitsee luonnonmukaisella mäntykangasalueella, meren rannalla noin 6 km päässä Haminan keskustasta. Alueella on monipuolisia vaihtoehtoja majoittumiseen niin lyhyen vierailun kuin pidemmänkin loman viettoon. Tarjolla on erilaisia mökkimajoitusvaihtoehtoja sekä viihtyisiä paikkoja asuntoautoille, -vaunuille sekä telttailijoille.

Hamina Camping on viihtyisä paikka rentoutua myös talvella. Kunnon jäiden aikaan hiihdät tai lumikenkäilet meren jäällä aurinkoisessa poukamassa, jonka rannalla voit saunoa lenkin jälkeen ja tunnelmoida merimaisemissa.

Pyöräilijöille kohde on erinomainen, sillä matkan varrella on upeita maisemia kaislikkoiselle merenlahdelle lintutorneineen. Haminan pyöräilyreitit sopivat myös lapsiperheille, sillä alueella on hyvä pyörätiet. Maantiepyöräilijöille Kaakkois-Suomi tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja rauhallisilla maaseudun teillä upeiden peltomaisemien keskellä.

Katso tarkemmat tiedot Hamina Campingin omilta verkkosivuilta. Ajankohtaista-sivulta näet milloin eri palvelut avautuvat kesäkaudeksi.