Hamina Camping Pitkäthiekat

Hamina Camping Pitkäthiekat är en naturnära semesterort för familjer med en lång härlig sandstrand. Vi har tältplatser, husbils- och husvagnsplatser och många stugalternativ. Sommarkaféet med altan serverar godsaker som mättar magen.

Campingområdet ligger i en tallmo vid havet, ungefär sex kilometer från centrala Fredrikshamn. Vi har mångsidiga logialternativ för både korta besök och en längre semester. Välj en stuga som passar ditt sällskap, kom med husvagn eller husbil eller sätt upp ditt tält på en trivsam plats.

Hamina Camping Pitkäthiekat erbjuder avkoppling även på vintern. När isen ligger på kan du åka skidor eller göra en snöskopromenad i den lilla soliga bukten, koppla av i strandbastun efteråt och njuta av utsikten.

För cyklister är detta en utmärkt destination, då man får njuta av fantastiska vyer över vassruggen i havsviken med fågeltorn längs hela vägen. Fredrikshamns utmärkta cykelleder passar också barnfamiljer och för långfärdscyklisten erbjuder sydöstra Finland många alternativ på fridfulla vägar i fantastiska åkerlandskap.

Du hittar närmare information på Hamina Camping Pitkäthiekats webbplats. Information om öppettiderna och tjänsterna under sommarsäsongen finns på fliken Ajankohtaista/News.