Näin saat tapahtumasi näkyviin Visit Kotka-Haminan verkkosivuilla

Haluatko ilmoittaa tapahtumastasi Visit Kotka-Haminan verkkosivuilla? Se kannattaa, sillä Tapahtumat-sivuamme katsotaan yli 500 kertaa viikossa.

Sinulla on kolme vaihtoehtoa tapahtuman ilmoittamiseen kalenteriimme. Ilmoita tapahtuma joko

  1. Loviisan tapahtumakalenteriin
  2. KymenlaaksoNyt-tapahtumakalenteriin, tai
  3. Visit Kotka-Haminan tapahtumakalenteriin

KymenlaaksoNytin ja Loviisan tapahtumakalenterit päivittyvät automaattisesti Visit Kotka-Haminan tapahtumakalenteriin.

Jos haluat että tapahtumasi näkyy ainoastaan Visitin sivuilla, toimi näin:

  1. Luo ensin henkilökohtainen tili, ohjevideo täällä
  2. Luo yritys / tapahtumia ilmoittava taho, ohjevideo täällä
  3. Luo yrityksen nimissä tapahtumat, ohjevideo täällä

Visit Kotka-Hamina tapahtumasivulle halutaan mielellään kaikki matkailijaa kiinnostavat tapahtumat Kotkan, Haminan, Loviisan, Pyhtään, Miehikkälän ja Virolahden alueilta.

Huomaathan, että Visit Kotka-Haminan kalenteri ei päivity automaattisesti KymenlaaksoNytin tai Loviisan tapahtumakalentereihin. Jos haluat, että tapahtumasi näkyy myös KymenlaaksoNytin tai Loviisan tapahtumakalenterissa, syötä tapahtumasi sinne ja se päivittyy automaattisesti Visit Kotka-Haminan kalenteriin.

Jos olet ilmoittanut joko Loviisan tai KymenlaaksoNytin kalentereihin asukkaita kiinnostavan tapahtuman, joka ei ole matkailijoille suunnattu, ei huolta, sillä voimme poistaa Visitin sivuilta automaattisesti tuotuja tapahtumia, jotka eivät ole matkailijoille suunnattuja. Voit siis huoletta ilmoittaa tapahtumasi haluamaasi kalenteriin ja me huolehdimme lopusta tiedonsiirrosta.