Tapahtumien ilmoittaminen - Usein Kysytyt Kysymykset

Tapahtumat ovat seutumme yksi kiinnostavimpia aiheita. Verkkosivujemme Tapahtumat-sivu on vierailluin yksittäinen sivumme ympäri vuoden. 

Itärannikon matkailualan yrittäjä, ilmoita tapahtumasi joko:

  1. Loviisan tapahtumakalenteriin
  2. KymenlaaksoNyt-tapahtumakalenteriin, tai
  3. Visit Kotka-Haminan tapahtumakalenteriin

Kaikki näihin palveluihin ilmoitetut tapahtumat tulevat automaattisesti näkyville Visit Kotka-Haminan tapahtumakalenteriin, josta on aloitusnäkymä upotettuna Tapahtumat-sivullemme.

Tapahtumailmoitukset teet itse kirjautumalla yhteen yllä mainituista kolmesta palvelusta. Suosittelemme ensisijaisesti kahta ensimmäistä, sillä ilmoituksesi menee niiden kautta useampaan paikkaan kerralla. 

Hyödynnä seudun tapahtumakalenteria myös omassa markkinoinnissasi. Saat useammat matkailijat kiinnostumaan palvelustasi, jos he tietävät myös seudun tapahtumatarjonnan. Tässä linkki jonka voit lisätä verkkosivuillesi tai ilmoittaa somekanavissasi: https://cursor.ver5.eventz.today/fi-FI

Täytyykö tapahtuma lisätä kolmeen eri kalenteriin?

Ei, vaan riittää kun täytät tapahtuman joko Kymenlaaksonyt-kalenteriin tai Loviisan tapahtumakalenteriin riippuen siitä järjestetäänkö tapahtuma Kymenlaaksossa vai Loviisassa. Rajapinta-automatiikka tuo tapahtuman automaattisesti Visit Kotka-Haminan verkkosivuille upotettuun kalenterinäkymään sivulla https://visitkotkahamina.fi/events.

Entä jos haluan tapahtuman näkyviin vain Visit Kotka-Haminan sivuilla?

Voit ilmoittaa tapahtumasi suoraan Visit Kotka-Haminan kalenteriin https://cursor.ver5.eventz.today/fi-FI, mutta silloin se ei automaattisesti siirry Kymenlaaksonyt-kalenteriin eikä Loviisan tapahtumakalenteriin.

Ilmoitin tapahtumani ohjeiden mukaan, mutta se ei näy Visit Kotka-Haminan verkkosivuilla

Syitä voi olla useita. Tässä muutama.

  • Tarkista vielä oletko täyttänyt kaikki vaadittavat tiedot tapahtumailmoitukseen. Jos sinulta puuttuu esim. päivämäärätiedot kyseisistä kentistä, tapahtumasi ei listaudu vaikka se muuten näkyisikin esimerkiksi hakusanalla haettaessa.
  • Onko tapahtumasi vasta myöhemmin, esimerkiksi kuukauden tai parin kuluttua? Visit Kotka-Haminan verkkosivuille https://visitkotkahamina.fi/events on upotettu aloitusnäkymä kalenterista. Siinä näkyy ainoastaan lähipäivien tapahtumat. Upotusnäymästä voi hakea tapahtumia tiettyjen päivien ajalta tai hakusanoilla ja näin myös myöhemmin alkavat tapahtumat saadaan näkyviin upotusnäkymässä. Kaikki tapahtumat listautuvat sivulle https://cursor.ver5.eventz.today/fi-FI. Kurkkaa josko tapahtumasi näkyisi tuolla sivulla. Silloin se on löydettävissä päivämäärä- tai hakusanahaulla myös upotusnäkymästä.
  • Datan siirtymisessä voi olla pieni viive tai sivustolla voi olla tilapäinen toimintahäiriö. Tarkasta tilanne uudestaan myöhemmin.
  • Jos näiden neuvojen jälkeen et edelleenkään löydä tapahtumaasi sivustoltamme, laita viesti info@visitkotkahamina.fi ja perehdymme asiaan.