Surffaa sisäaltaassa tai kokeile lentämistä

Oletko aina halunnut lentää? Pyhtään Aeronautica Arena tarjoaa mahdollisuuden tähän kuin myös vapaapudotuksen kokeilemiseen. Lentotunnelin lentoelämyksessä on mukana kokenut lentokouluttaja ja turvallisuus on huomioitu turvavarustein. Yläikärajaa elämykselle ei ole, alaikäraja on viisi vuotta.

Lentämään pääsee myös kopterin tai pienkoneen kyydissä elämykselliselle maisemalennolle ihailemaan syksyn hehkuvissa väreissä kylpevää Kymijoen suistoa tai Valkmusan kansallispuistoa.

Lennon jälkeen voi fiilistellä kesätunnelmissa sisäsurffialtaassa, jonka aallot luovat haastetta kokeneemmallekin surffaajalle mutta sopivat myös aloittelijoille, joiden kannattaa kokeilla surffausta ensin laudalla vatsallaan ja vasta sitten seisten.

Aeuronautica Arenasta voit vuokrata myös sähköfatbikeja.

– Sähköfatbiket ovat erittäin talvikelpoisia ja monien mielestä elämys on parhaimmillaan syksyllä ja talvella, kertoo Aeuronautica Arenan Atte Korjula.

– Ravintolamme palvelee myös illallisravintolana. Elämyksiimme ja saunatiloihimme räätälöidään ryhmille tilauksesta uniikkia sisältöä, muistuttaa Korjula.