Ollinkarit

OLLINKARIT – VUOKRAA OMA SAARI

Miten usein saa mahdollisuuden vuokrata kokonaisen saaren omaan käyttöön? Ollinkarit toteuttaa sen unelman. Ollinkarit on saari kauniilla Kaakkois-Suomen rannikolla lyhyen venematkan päässä Kotkan Sapokan satamasta.

Saarelta löytyy majoitustilat 26 hengelle 16 erillisessä huoneessa, rantasaunat ja ulkopalju, josta voi ihailla auringonlaskua ja tähtitaivasta. Päiväretkillä saari voi ottaa vastaan jopa 35 hengen ryhmiä. Ollinkarit on tunnettu perinteisistä ja herkullisista kalaruoistaan, jotka sisältyvät aina saaripakettiin.

Koko saaren voi vuokrata omaan käyttöön itsellesi ja ystävillesi. Henkilökunta huolehtii ruoanvalmistuksesta, saunojen lämmityksestä ja ohjelman järjestämisestä, joten vieraan osaksi jää vain rentoutua ja nauttia.

Pakettiin sisältyy valinnan mukaan joko joulupukin tai Ahti-vedenhaltijan kesäkisat. Ohjelmaksi voi valita monenlaista hauskaa, kuten Finnish Fear Factorin, jossa maistellaan outoja paikallisia erikoisuuksia, legendaarisen matkapuhelimen heittokisan, kalastuskilpailun tai perinteisen Mölkky-pelin. Vaihtoehtona on myös opetella valmistamaan loimulohta.

Yhteystiedot ja sijainti

  • Kotkan saaristo
  • Ryhmille on tarjolla Ollinkareille chartervenekuljetus. M/S Jaana lähtee Kotkan Sapokan satamasta.
  • p. 044 055 7493 tai 044 055 7491, Kotkan Saaristomatkailu Oy
  • myyntipalvelu@kotkansaaret.fi