Kotkalainen Kristina Cruises sai Travelife-vastuullisuussertifioinnin

Kristina Cruises Oy sai ensimmäisenä suomalaisena matkanjärjestäjänä Travelife-vastuullisuussertifikaatin Matkamessuilla, jossa se myös sai Matkailutoimittajien Killan tunnustuspalkinnon ideoinnistaan ja suomalaisesta sisustaan. Yritys täytti Travelifen yli 200 kestävän matkailun kriteeriä, jotka kattavat ympäristövastuun lisäksi yhteiskunta- ja ihmisoikeusasiat sekä luonnon biodiversiteetin.

Travelife-sertifiointi ei koske ainoastaan Kristinan toimintaa vaan myös heidän yhteistyökumppaneitaan, ja sillä on korkeat vastuullisuusvaatimukset. Sertifiointi varmistaa, että Kristinan matkustajille tarjotaan vastuullista matkailua, joka huomioi ympäristön ja ihmisoikeudet. Lisäksi yritys tukee paikallisia toimijoita matkoillaan. Kristina Cruises kompensoi myös kaikki matkojensa päästöt ja osallistui viime vuonna 4H-liiton Taimiteko-hankkeeseen, istuttaen 6 000 kuusentainta turvetuotannosta poistetuille maille.

Matkamessuilla Kristina Cruises Oy saa Matkailutoimittajien Killan tunnustuspalkinnon idearikkaudestaan ja suomalaisesta sisusta, joka näkyi heidän innovatiivisessa matkailuinnovaatiossaan, Kristina Rails, junamatkoissa ryhmille. Tämä kotkalainen perheyritys ei jäänyt toimettomaksi pandemian iskiessä vuonna 2020, vaan osoitti suomalaista sisua ja ideoi uusia matkailumahdollisuuksia. He uudistivat myös brändiään ja selkeyttivät palvelunsa kokonaisuuksiksi, jotta matkailijat voivat valita Kristina Cruises, Kristina Rails ja Kristina Ropax -matkojen välillä.