Itärannikon tapahtumakesä 2024

Unohtumaton tapahtumakesä odottaa! Joko olet käynyt kokemassa upean merikaupungin festaritunnelman Kotkan Meripäivillä tai fiilistelemässä toinen toistaan mahtavampia konsertteja Hamina Tattoossa?

Entäpä saisiko olla ihanan rento saaritapahtuma Blueberry Day, maan ykköskaartin musatunnelmointia hiekkarantojen ympäröimässä legendaarisessa Pyhtään Kaunissaaressa? Rokkaamaan pääset myös Loviisan Saltfestissä ja Kotkan Dark Riverissä. Musiikkitapahtumia listalta löytyy kamarimusiikista katriin, ja tapahtumakalenteristamme löydät vielä kymmeniä konsertteja lisää.

Jos rakastat designia, arkkitehtuuria ja vanhan kunnostamista ja vaalimista, suuntaa ehdottomasti elokuun viimeisenä viikonloppuna Itärannikolle, sillä pääset samalla reissulla kokemaan sekä Loviisan Wanhat Talot että Sunilan Aalto-kodit. Varaathan runsaasti aikaa sillä näistä ihastuttavista kodeista ei millään malta lähteä pois!

Tässä muutamat vinkit Itärannikon ykköstapahtumiin, joita ei missään nimessä kannata missata, joten merkkaahan heti ne kalenteriisi!

9.-26.5. Arktika-päivät Virolahdella

15.6. Hauhia Kantri Miehikkälässä

29.6. Pikkukylien pikkumarkkinat Miehikkälässä

3.-6.7. Kaakon kamarimusiikki Virolahdella

5.-6.7. Hamina Bastion Beer Festival

5.-7.7. Blueberry Day Pyhtään Kaunissaaressa

24.-27.7. Kotkan Meripäivät

29.7.-3.8. Hamina Tattoo

1.-4.8. Saltfest Loviisassa

8.-10.8. Dark River Festival Kotkassa

24.-25.8. Loviisan Wanhat Talot

24.-25.8. Sunilan Aalto-kodit Kotkassa

Katso kaikki tapahtumat tapahtumakalenteristamme!

Lämpimästi tervetuloa kesärientoihin Löytöretkeilijän Itärannikolle!