Navettaravintola Juuren Kymenlaakso-menu

11.7.2023

Navettaravintola Juuren kolmen ruokalajin menu on ravintoloitsija ja keittiömestari Teemu Suomalaisen luova, kaunis ja maukas näkemys Kymenlaakson ruokaidentiteetistä. Teemu Suomalaiselle paikallinen ruokaidentiteetti tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kaikki raaka-aineet haetaan lähituottajilta ja jopa omasta puutarhasta tai itse poimien metsästä.

Ravintolan tunnelmassa yhdistyy tyylikäs, nuorekas ja ylellinen perinteikkääseen ja harmoniseen maaseutuun. Teemu Suomalainen taikoo maukkaita ja sykähdyttävän kauniita makuelämyksiä asiakkaalleen. Navettaravintola Juuri on mainio mikroloman kohde laatua arvostavalle asiakkaalle. Elämys on luksusta maaseudun tunnelmassa.

Ravintolan Kymenlaakso-menun jokainen osio sisältää pienen tarinan paikallisuutta. Menu aloitetaan pizzan tyylisestä lämpimästä leipäsestä, juustolautasesta sekä ravintolassa savustetusta ja hiillostetusta kuhasta. Kymenlaakson metsistä on jo pitkään löytynyt riistaa, minkä vuoksi riista oli luonteva valinta pääruoan raaka-aineeksi. Kouvolan lakusta valmistettu lakumousse tuo yllätyksellisyyttä perinteiseen jälkiruokaan mansikkajäätelöön. Tutustu tarkemmin ravintolan tarjontaan ravintolan kotisivuilta.

Navettaravintola Juuressa toimiva Tee Mulle Catering

Pitopalvelu Tee Mulle Catering palvelee omien tilojen lisäksi myös asiakkaan haluamassa tilassa. Tavoitteena on, että pystyisi rakentamaan ravintolaruokailun ihan mihin vaan, esimerkiksi jopa keskelle peltoa tai metsää. Esivalmistelut pystytään tekemään ennen tilaan siirtymistä ja mahdollisesti ruoan liikuttamaan lämpimänä ruokailutilaan.

Varauksen pitopalvelulle on hyvä tehdä ainakin 2 viikkoa ennen tapahtumaa, mutta sen voi tehdä myös hyvissä ajoin, kuten vuosi tai pari kuukautta aikaisemmin.

Lisätietoa Tee Mulle Cateringin palveluista löydät ravintolan verkkosivuilta.