Nam, Nam, Aeronamnam – Makumatka Pyhtään lentokentällä

1.8.2023

Oletko haaveillut kynttiläillallisesta kiitoradalla? Innostuisiko perheesi juniori helikoptereiden bongailusta? Sykkiikö sydämesi reissun päälle, mutta juuri nyt ei ole aikaa kaukomaille? Aeronamnam tarjoaa ratkaisuja. Olet tervetullut nauttimaan elämyskeskus Aeronautican ravintolan herkullisista annoksista ja menuista lentokentän tunnelmaan Pyhtään lentokentälle.

Pyhtään lentokenttä Helsinki-East Aerodrome palvelee vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kiitorata lähtee aivan E18-moottoritien vierestä. Lentokentällä kentän kahviosta voi seurata helikoptereiden koulutuslentoja, ihailla lukuisia pienkoneita ja todistaa vaikkapa vesitason nousun.

Aeronamnamin catering ja ravintolaelämykset

Aeronamnam tarjoaa ravintolaelämyksiä pääasiassa elämyskeskus Aeronautican ravintolassa noin kilometrin päässä lentokentästä, mutta sen catering suunnittelee, toteuttaa ja toimittaa juhla- ja muut ateriat myös asiakkaan toivomaan aikaan ja paikkaan, kuten esimerkiksi lentokentälle.

Aeronamnamin keittiömestari yhdisti Kymenlaakson ruokaidentiteetin mukaiset raaka-aineet Aeronautican kolmeen pääteemaan, jotka ovat maa, vesi ja ilma. Lopputuloksena syntyi visuaalisesti upea ja erinomaisen maukas kokonaisuus, jonka raaka-aineista valtaosa on saatu paikallisilta tuottajilta. Yhteistyö lähituottajien ja -yrittäjien kanssa on muutenkin avainasemassa Aeronautican ja Aeronamnamin toiminnassa.

Aeronamnamin Kymenlaakso menun voi nauttia Aeronautican ravintolassa tai esimerkiksi yksityistilaisuudessa lentokentällä. Lentokentällä illalliseen on hauska yhdistää lentämisaiheinen tarina esimerkiksi Euroopan pienkenttien verkostosta, lentäjäkoulutuksesta tai helikopterilentämisen historiasta.  Aiheensa tunteva mekaanikko, lentäjä tai lentoemäntä tuo sivistävän ja ilahduttavan tuulahduksen tilaisuuteesi. Löydämme valovoimaisen tarinankertojan ja voilá Story & ja Dinner on paketoitu toiveidesi mukaiseksi elämykseksi.